Home Stiri mondene Maria Chițu, schimbare radicală! Fanii ei sunt șocați

Maria Chițu, schimbare radicală! Fanii ei sunt șocați

de Clara

Maria Chițu și-a schimbat look-ul și și-a luat prin surprindere fanii. Aceasta a renunțat la culoarea blond, iar internauții au fost plăcut surprinși de noua sa înfățișare.

„Dor să te vedem la «Survivor»😢..te prinde foarte bine culoarea!🍀👌”, „Superb ❤️ Arta+ noul tău Look= 🔥🔥🔥”, „Ești frumoasă oricum, dar eram obișnuită să te văd blondă la «Survivor»”, „Îți stă bine cu această culoare”, „Îți stă foarte bine și așa la păr”, „Frumoasă, însă te preferam blondă… te avantajează mai mult, ești angelică”, „Wow, ce schimbare plăcută”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care aceasta le-a primit.

„Am fost emoționată, pentru că știam, adică mă așteptam că eu voi fi cea care va fi eliminată. Zanni dintotdeauna a avut foarte multă susținere din partea publicului. Eu eram emoționată că o să ies și eram emoționată că va trebui să vorbesc și că va trebui să îmi iau rămas bun. Cel mai emoționant era faptul că va trebui să îmi iau rămas bun de la colegii mei.

Eu am emoții de fiecare dată când intru pe traseu. Cumva, eram mai motivată când intram cu Zanni, dar voiam să-i bat și pe Războinici, pentru că știam că asta mă va aduce cât mai departe și îmi va asigura imunitatea. Am făcut tot ce am putut.

Îmi doream foarte mult să ajung în finală, să ajung acolo. Nu am plâns, am plâns atunci când mi-am sunat familia. Eram foarte emoționată, pentru că erau foarte mândri de mine și știam că am fost foarte susținută de publicul de acasă. Când m-am văzut nominalizată cu Elena și cu Zanni, mă gândeam că ei, fiind veterani, o să aibă mai multă susținere. Eu am și spus în timp ce o vedeam pe Elena că e foarte emotionată, că eram foarte sigură că eu voi fi cea care va ieși”, a spus Maria, după eliminare, conform wowbiz.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies