Home Stiri mondene Maria Constantin, despre experiența groaznică prin care a trecut: „M-am speriat foarte tare”. Ce i s-a întâmplat artistei

Maria Constantin, despre experiența groaznică prin care a trecut: „M-am speriat foarte tare”. Ce i s-a întâmplat artistei

de negriuelena

Asemenea multor femei care încearcă diferite lucruri pentru că își doresc să arate bine, Maria Constantin a recurs la o metodă de înfrumusețare pe care a ajuns să o regrete din plin.

Cântăreața de muzică populară este cunoscută și pentru aspectul impecabil și extrem de sexy, fiind printre cele mai frumoase din branșa sa.

Aceasta însă și-a asumat riscul de a merge să se bronzeze la solar în urmă cu doi ani, iar consecințele au fost devastatoare pentru pielea sa.

Maria Constantin a trecut prin momente de spaimă când a observat că pielea ei începuse să aibă de suferit în urma bronzului artificial.

Mai exact, artista s-a ales cu pete pe piele din cauza expunerii la solar.

„Am renunţat la solar! Am văzut că, în momentul în care nu am mai mers o perioadă, iar bronzul s-a dus, mi-a rămas pielea pătată şi m-am speriat foarte tare.

Din acel moment, nu am mai mers la solar. Prefer să mă bronzez natural”, declarase acum doi ani Maria Constantin pentru Spynews.

Pentru a nu se mai expune unor astfel de riscuri, cântăreața de muzică populară a apelat la metode alternative pentru solar, astfel încât preferă să plece în vacanțe în locații exotice, pentru a se bronza natural.

„Vreau să merg, în această perioadă, în Egipt. La finele lunii mai, atunci când ne-am propus să mergem acolo, sunt aproximativ 36 de grade, mediul perfect pentru un bronz auriu.

Voi fi nevoită să filmez un nou videoclip şi vreau să arăt bine”, completase atunci Maria Constantin.

În prezent, aceasta continuă să meargă des în vacanțe în locuri însorite.

Iubitul său o răsfață și merg împreună în destinații călduroase, unde artista se poate bronza după bunul plac.

Se pare că de când a optat pentru bronzul natural, Maria Constantin nu a mai avut probleme cu pielea și arată extraordinar…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies