Home Stiri mondene Maria Ilioiu, noi detalii despre starea în care se află tenul său, după ce a fost mutilată

Maria Ilioiu, noi detalii despre starea în care se află tenul său, după ce a fost mutilată

de Clara

Maria Ilioiu, fosta ispită de la Insula Iubirii, a trecut prin clipe de coşmar în urmă cu mai bine de jumătate de an. Aceasta a apelat la serviciile unei clinici promovate intens pe reţelele de socializare şi care, în cele din urmă, i-a făcut mai mult rău, distrugându-i faţa.

„Se pare că mi-a ramas cicatrice… Despre nenorocirea prin care am trecut acum 10 luni de zile la “clinica vedetelor”. Prima filmare este făcută a doua zi dupa peeling-ul chimic. A doua poză, la o luna… şi ultima poza este cum arăt acum, cu fond de ten peste. Faţa arată tăbăcită, cu gropi şi, cel mai important, cu un prejudiciu estetic grav si permanent: CICATRICE !!! Şi alt lucru important: NIMENI NU A FOST TRAS LA RĂSPUNDERE PENTRU ASTA… E carne vie”, a scris fosta ispită pe pagina sa de Instagram.

„Sănătate multa. Ai depus plângere? Cineva trebuie sa răspundă pentru ce ți-a făcut/ Doamne Dumnezeule … Să-ți dea Dumnezeu multă putere psihică sa treci peste aceasta trauma/ Nu este normal ce se întâmpla … din păcate nimeni nu ia nici-o măsura .. 😡/ Mamaaa, eu cred ca intram în depresie rău☹”,  au fost doar o parte dintre comentariile fanilor.

„Procedura pe care mi-au făcut-o a avut o anumită substanță care se aplică la nivelul feței, tamponându-se fața, nu se injectează. Mie mi-a fost injectată această soluție, performându-mi pielea cu mii de ace”,  a declarat vedeta pentru emisiunea Acces Direct.

În urmă cu câteva luni, Maria s-a demachiat în direct, în cadrul unei emisiuni TV şi a arătat în ce stadiu se afla tenul ei.  „Am fost la Poliție, am făcut plângere, au trecut 5 luni, iar autoritățile române nici măcar nu au binevoit de a lua niște declarații sau să verifice profesia acestui individ. Eu nici după 8 luni, nu știu dacă acest om este medic sau nu, dacă este îndreptățit să facă această procedură. Eu am rămas cu cicatrici pe față și vreau să vă demonstrez că nu mint și sincer sunt foarte revoltată, pentru că nu înțeleg de ce autoritățile române permit asemenea lucruri.

Vreau să vă arăt ce este sub acest fond de ten, care slavă Domnului că mă ajută și mă salvează și pot totuși să ies din casă. Am noroc că arată cât de cât bine, față de cum am arătat eu acum 8 luni. Uitați cât de roșie sunt. Deci, uitați! În momentul în care ridic pielea, rămâne ca și cum a fost bătătorită. Plus că este roșie! Nu am decât să bag un laser. Ia uitați cum arăt!”, a mai spus Maria pentru cei de la Antena Stars, în urmă cu câteva luni.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies