Home Stiri mondene Marian Drăgulescu, noul Faimos de la „Survivor”

Marian Drăgulescu, noul Faimos de la „Survivor”

de Clara

Marian Drăgulescu face parte din echipa Faimoșilor din emisiunea Survivor. Acesta a început să se antreneze de câteva săptămâni, pentru a demonstra că este cel mai bun.

Conform celor de la cancan.ro, sportivul va urma să își facă apariția în primul său episod chiar peste câteva zile. Acesta nu este primul concurs la care participă, deoarece, în urmă cu ceva vreme, s-a luptat pentru marele premiu și în Asia Express.

Anul trecut, Marian Drăgulescu a stat de vorbă cu cei de la Agerpres despre participarea sa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Acesta se antrenase mult și era determinat să arate tot ceea ce poate.

„Da, cu siguranţă! Gândul meu e în continuare la aurul olimpic. Îmi voi juca şansa la aur, ca fiecare sportiv care ajunge la Jocurile Olimpice.

Nu, nicidecum. Mai degrabă aş spune că e foarte, foarte importantă forma de moment. Contează să fii bine, să fii sănătos, să fii puternic, să ai toate simțurile ascuțite exact în ziua care trebuie. Asta contează cel mai mult. Pentru că, dacă vorbim de pregătire, cu siguranţă că toţi sportivii care ajung la o competiţie de un asemenea nivel sunt extrem de bine pregătiţi.

Depinde de forma la care am fost la fiecare competiţie. Am mai avut şi mici probleme de sănătate care mi-au îngreunat pregătirea. Oricum, principalul meu obiectiv a fost şi este legat în continuare de Jocurile Olimpice. Celelalte competiții au fost de verificare, să le spun aşa, ca să mai testez puţin şi atmosfera de concurs.

Asta, da, într-adevăr, m-am temut că nu vor mai fi… pentru că se tot înmulțeau cazurile de COVID. Au venit valuri după valuri. A fost o perioadă grea şi pentru pregătire, pentru că noi, sportivii, avem nevoie de obiective. Ele ne dau motivația să ne pregătim. Şi, atunci când obiectivul era sub semnul întrebării, automat şi motivaţia, şi antrenamentele erau mai greoaie”, a spus acesta pentru sursa menționată mai sus…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies