Home Stiri mondene Marian Drăgulescu se pregătește de nuntă

Marian Drăgulescu se pregătește de nuntă

de Clara

Marian Drăgulescu și Larisa se pregătesc să facă pasul cel mare. Acesta a anunțat că cei doi urmează să facă nunta, mai ales că sunt împreună de ceva timp.

„Suntem împreună de doi ani şi jumătate, urmează să legalizăm şi noi relaţia, dar să treacă pandemia asta. Vrem să se liniştească lucrurile, nu ne ţine împreună un act”, a spus acesta pentru click.ro.

Marian Drăgulescu a părăsit competiția ”Survivor”

„O să spun și eu câteva cuvinte. Mă bucur nespus de mult că am acceptat această provocare, să particip la această competiție, această experiență unică în viața mea! Mă bucur foarte mult că am ajuns până în acest punct! Îi felicit pe colegii mei și le urez succes în continuare! Cel mai bun să câștige, sper să fie de la culoarea roșie!

O ușă se închide pentru mine, dar sunt convins că alte uși cu alte provocări și alte oportunități se vor deschide pentru mine. Am trăit experiențe frumoase și unice, am trecut prin toate și iată că am ajuns în ultima etapă a acestei competiții! Îmi este foarte dor de casă, sincer, de cei dragi.

Mă gândesc, cu bucurie, că a sosit momentul să mă întorc acasă. Sunt recunoscător pentru cei care au fost alături de mine, care s-au bucurat împreună cu mine, care au trăit emoțiile la intensitate maximă. Sper că le-am oferit multe emoții frumoase și bucurie prin această competiție. A fost o experiență pe care, dacă aș fi ratat-o, n-aș fi știut ce aș fi pierdut, sincer”, a spus acesta.

Acesta s-a luptat timp de 15 săptămâni pentru premiul cel mare în Republica Dominicană, iar suma pe care a strâns-o nu este de neglijat.

Conform celor de la cancan.ro, acesta ar fi primit suma de 2.500 de euro pentru fiecare săptămână pe care a petrecut-o la „Survivor” și, în total, ar fi plecat acasă cu 37.500 de euro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies