Home Stiri mondene Marian Drăgulescu vorbește despre noua sa iubită

Marian Drăgulescu vorbește despre noua sa iubită

de Buinoschi Andreea

Marian Drăgulescu a avut ghinion în dragoste, deoarece a avut parte de multe relații eșuate. În cele din urmă, acesta pare să își fi găsit fericirea în brațele Simonei și a vorbit despre relația lor, oferind mai multe informații neștiute până acum.

„Cel mai greu este să găsești chimia aia, compatibilitatea și stabilitatea. Eu am încredere într-o persoană de la început. Mereu am avut relații deschise și acum am codul de la telefonul iubitei mele și ea pe al meu. Ea nici nu știa cine sunt, colegii de muncă i-au spus. Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie. Mai vreau copii, unul, doi, poate fetițe”, a spus sportivul.

Marian Drăgulescu este unul dintre cei mai mari sportivi ai României. În cadrul unui interviu acordat celor de la agerpres.ro, acesta a vorbit despre competiția la care vrea să participe anul viitor.

„Şansele sunt mari. Eu sunt în top la sărituri, anul trecut am ieşit la Campionatele Mondiale pe locul patru, la nici o zecime şi jumătate de locul întâi. Iar asta în condiţiile în care a doua săritură nu mi-a ieşit integral. Adică mai aveam jumătate de întoarcere. Aşa că eu spun că sunt acolo sus. Suntem vreo șase-șapte gimnaști şi oricare poate urca pe podium cu şanse la medalia de aur. Important este ca la Tokyo să prind o zi extraordinar de bună şi să am şi puţin noroc. Pentru că în ziua finalei poţi să faci o săritură bună, dar e nevoie şi de puţin noroc… mă refer aici la aterizare, la a sta la aterizare fără să faci niciun pas. E, chestiunile astea oricât de mult le-ai antrena, ele tot ţin de noroc. Deci de asta spun că oricare dintre primii șase-șapte poate urca pe podium dacă îşi face treaba şi are şi puţină şansă. Iar eu nu pot decât să mă bucur că mă număr printre ei. Cred că am şansa mea la aurul olimpic şi în 2021”, a mărturisit acesta…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies