Home Stiri mondene Meghan Markle a pierdut sarcina. Se pregătea să aducă pe lume al doilea copil

Meghan Markle a pierdut sarcina. Se pregătea să aducă pe lume al doilea copil

de Buinoschi Andreea

Luna iulie a fost una extrem de tristă pentru Meghan Markle și pentru prințul Harry. În urmă cu patru luni, aceasta a pierdut a doua sarcină, la acea vreme fiind, deja, în America, alături de fiul ei, Archie, și de soțul ei.

Pe data de 6 mai 2019, aceasta a adus pe lume primul său copil, la aproape doar un an de când a făcut nunta. Ducesa de Sussex a povestit cum a avut loc avortul spontan, în cadrul unui articol publicat de cei de la New York Times. Se pare că, în timp ce îl așeza în pătuț pe fiul ei, aceasta a simțit o contracție extrem de puternică.

„După ce i-am schimbat scutecul, am simţit o crampă puternică. M-am aşezat pe podea cu Archie în braţele mele, fredonând un cântec de leagăn care să ne calmeze pe amândoi, într-un contrast izbitor cu sentimentul pe care-l aveam: că ceva nu este în regulă. Ştiam, în timp ce-mi strângeam la piept întâiul născut, că l-am pierdut pe al doilea”, a scris Meghan în articolul intitulat Pierderi pe care le împărtășim, conform celor de la OK!Magazine.ro.

Ducesa a fost transportată de urgență la spital, dar, din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic, iar fătul nu a mai avut șanse de scăpare. Durerea a fost extrem de mare, iar prințul Harry și Meghan au declarat că anul acesta a fost extrem de neplăcut pentru ei. „Pierderea şi durerea ne-au afectat pe fiecare dintre noi în 2020”, a mai adăugat fosta actriță, potrivit celor de la BBC.

În urmă cu mai multe luni, cei doi au șocat întreaga lume când au declarat că au renunțat la statutul regal pe care îl aveau, pentru a se putea muta în California. Se pare că micuțul Archie este atât de important pentru ei, încât niciun sacrificiu nu este prea mare…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..