Home Stiri mondene Meghan Markle, implicată într-un scandal uriaș legat de pastile pentru slăbit. Care sunt consecințele

Meghan Markle, implicată într-un scandal uriaș legat de pastile pentru slăbit. Care sunt consecințele

de negriuelena

Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, este implicată într-un scandal imens. Imaginea Ducesei de Sussex a fost folosită de niște escroci pentru a promova vânzarea unor pastile de slăbit.

Acest tip de escrocherie este unul foarte popular, o mulțime de persoane publice trezindu-se că numele lor este folosit în mod ilegal pentru a convinge oamenii de rând să cumpere anumite produse.

Escrocii care au folosit în mod abuziv numele lui Meghan Markle au publicat chiar și așa-zise citate pe care le-ar fi spus ea.

Citatele false conțineau promisiuni nefondate referitoare la efectele uluitoare pe care le-ar avea pastilele de slăbit respective și dieta care le include.

Deoarece Ducesa de Sussex este mereu în atenția presei și are parte de popularitate, nu este de mirare că escrocheria a prins rapid, căutările pe Google prezentând peste 40.000 de rezultate ale asocierii numelui său cu pastilele de slăbit.

Drept consecință, reprezentații Palatului Buckingham fac tot posibilul să stopeze folosirea ilegală a numelui și imaginii Ducesei de Sussex în scopuri comerciale.

„Evident că nu este adevarat și este un mod ilegal de a folosi numele Ducesei în scopuri publicitare. Vom lua toate măsurile legale necesare”, a declarat o sursă a Casei Regale a Marii Britanii, conform Sunday Mirror.

Meghan Markle nu ține o dietă anume, ci este adepta unui stil de viață sănătos.

Într-un interviu pentru revista Shape, Ducesa a precizat că îi place să gătească și preferă mâncarea gătită acasă, în special felurile de mâncare pe bază de pește și legume, în locul celei de la restaurante…

„Îmi place să gătesc, așa că prepar ceva în fiecare zi, chiar dacă fac doar un sos pesto pe care îl pun în frigider pentru mai târziu”, a declarat Meghan Markle.

Sursa: ciao.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies