Home Stiri mondene Meghan Markle, în mijlocul unui scandal sexist

Meghan Markle, în mijlocul unui scandal sexist

de Buinoschi Andreea

În urmă cu doar trei zile, Meghan și Harry au declarat că vor să ajute femeile și vor să facă acest lucru prin alcătuirea unui ghid de 20 de puncte. Se pare că gestul lor a fost interpretat greșit, iar Meghan a ajuns în mijlocul unui alt scandal.

Ghidul celor 20 de puncte a fost văzut ca fiind un îndemn sexist, unul prin intermediul căruia sunt promovate acțiuni care pot avantaja doar femeile, precum: „comandăm de la un restaurant condus de femei”, „sprijiniți spațiile sigure pentru femei”. Se pare că este modul prin care cei doi soți vor să atragă atenția supra momentelor dificile prin care trec femeile, iar acesta este felul în care Ducii de Sussex vor să ajute.

Cu toate acestea, mult mai multe lucruri vor fi dezvăluite în cadrul interviului oferit de Meghan și de Harry personalității de televiziune Oprah Winfrey. Tot în cadrul acestui interviu, soții vor vorbi despre decizia de a părăsi Familia Regală, discuție ce va scoate la suprafață lucruri mai puțin frumoase despre familia care conduce Marea Britanie.

În cadrul interviului, soțul lui Meghan Markle a declarat că motivul principal pentru care a decis să plece din Familia Regală a fost teama ca ceea ce a construit alături de Meghan să nu mai existe din cauza presei britanice.

„Cea mai mare îngrijorare a mea a fost că istoria se repetă. Sunt pur şi simplu uşurat şi fericit să vorbesc cu tine cu soţia mea lângă mine. Pentru că nu-mi pot imagina cum trebuie să fi fost pentru ea (n.r. – Prințesa Diana) să treacă prin acest proces singură în toţi acei ani. A fost incredibil de dur pentru noi doi, dar cel puţin ne-am avut unul pe celălalt”, a declarat Prințul Harry, conform playtech.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..