Home Stiri mondene Meghan Markle mai are puțin și va aduce pe lume al doilea copil

Meghan Markle mai are puțin și va aduce pe lume al doilea copil

de Clara

Meghan Markle și Prințul Harry se pregătesc pentru a întâmpina al doilea copil care, de data aceasta, va fi o fetiță. Ducii de Sussex sunt foarte aproape de marea întâlnire care va avea loc vara aceasta.

Vestea că vor mai avea un copil a fost dată chiar pe data de 14 februarie, după ce, în anul 2020, Ducesa de Sussex a pierdut o sarcină. Burtica de gravidă a putut fi văzută chiar zilele trecute, într-un filmuleț în care a apărut și Meghan. Deoarece aceasta nu a putut lua parte la evenimentul Vax Live, a transmis un mesaj prin intermediul unui clip.

Vax Live este evenimentul prin care se încearcă promovarea vaccinului împotriva noului coronavirus. Deoarece Meghan va naște în curând, nu a putut lua parte fizic la eveniment, dar a reușit să fie prezentă în mediul virtual.

Aceasta a fost prima apariție a soției lui Harry, după ce, în luna martie, a oferit un interviu jurnalistei Oprah Winfrey în care a acuzat Familia Regală a Marii Britanii de mai multe lucruri, printre care rasism și minciună.

Fosta actriță a vorbit despre cât este de important vaccinul în oprirea pandemiei. Mai mult decât atât, Meghan a mai spus că multe femei de culoare și-au pierdut locul de muncă din cauza situației epidemiologice cu care ne confruntăm și că trebuie să facem tot ceea ce ne stă în putință pentru a opri pandemia de coronavirus.

„Eu și soțul meu suntem încântați pentru că vom avea în curând o fiică. Există un sentiment de bucurie pe care îl împărtășim cu milioane de alte familii din întreaga lume. Când ne gândim la ea, ne gândim la toate acele tinere femei și fete din întreaga lume cărora trebuie să li se ofere sprijin pentru a ne conduce mai departe”, a spus Meghan în cadrul filmulețului…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies