Home Stiri mondene Meghan Markle se pregătește pentru nașterea micuței sale

Meghan Markle se pregătește pentru nașterea micuței sale

de Clara

Meghan Markle mai are puțin și va naște pentru a doua oară. De data aceasta, Meghan și Harry vor primi în viața lor o fetiță care va veni la aproape doi ani de la nașterea băiatului lor, Archie. Ducesa de Sussex este extrem de nerăbdătoare în legătură cu întâlnirea dintre ea și fiica sa și i-a pregătit un cadou superb.

„Este fetiță. Se simte minunat. A avea un băiețel și o fetiță este mai mult decât poate cineva să ceară vreodată. E extraordinar. Suntem recunoscători. Să ai un copil sau doi poate fi extraordinar. Dar să ai un băiat și, apoi, o fată, ce-ai putea cere mai mult? Acum avem familia noastră. Noi patru și cei doi câini ai noștri. E grozav”, a spus Prințul Harry în cadrul interviului oferit jurnalistei Oprah Winfrey.

Meghan a decis să îi ofere fiicei sale un cadou pe care îl va ține minte mereu. În anul 2015, înainte să îl cunoască pe Harry, Meghan și-a cumpărat un ceas în valoare de 6.000 de euro pe care l-a gravat și urmează ca, într-o zi, să i-l dea fiicei sale.

„Am râvnit întotdeauna la ceasul Cartier French Tank. Când am aflat că «Suits» va avea și al treilea sezon, ceea ce, la vremea respectivă, părea așa o piatră de hotar, am făcut o cheltuială extravagantă și am cumpărat versiunea Two Tone”, a spus Meghan în cadrul unui interviu acordat celor de la Hello, în urmă cu mai mulți ani.

„L-am gravat pe spate «Pentru M.M. de la M.M.» și plănuiesc să i-l dau fiicei mele într-o zi. Asta face aceste piese speciale, conexiunea pe care o ai cu ele”, a adăugat Meghan, conform viva.ro.

Unul dintre motivele pentru care Meghan și Harry au decis să plece din Anglia a fost intimitatea. Cei doi și-au dorit foarte mult ca fiul lor, Archie, să crească departe de ochii presei…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies