Home Stiri mondene Meghan Markle și Prințul Harry au stârnit din nou furia britanicilor. Care este motivul

Meghan Markle și Prințul Harry au stârnit din nou furia britanicilor. Care este motivul

de negriuelena

Meghan Markle și Prințul Harry, au plecat în Nisa, Franța, împreună cu fiul lor de trei luni, micuțul Archie, pentru a își petrece vacanța.

Acest fapt a provocat din nou discuții în rândul britanicilor, care au fost enervați de modul în care au călătorit cei trei membri ai familiei regale, potrivit Daily Mail.

Britanicii sunt iarăși furioși pe aceștia deoarece, deși sunt militanți pentru protecția mediului, Ducii de Sussex au călătorit cu avionul privat.

Aceasta este a treia vacanță din vara acestui an în care Meghan Markle și Prințul Harry au decis să utilizeze avionul respectiv.

Cu două zile înainte de a zbura la Nisa, aceștia au petrecut o vacanță în Ibiza, unde au fost tot cu avionul privat.

Imaginile în care Ducesa cobora din avionul privat în timp ce îl ținea în brațe pe Archie au devenit virale, stârnind nemulțumiri printre oamenii de rând din Marea Britanie.

Avionul cu care au zburat aceștia în sudul Franței este un Cessna cu 12 locuri, iar noxele pe care le produce sunt de șapte ori mai mari decât cele emise de un avion de tip comercial.

Acest fapt intră în contradicție cu militarea pentru protejarea mediului a Ducilor de Sussex.

Britanicii îi acuză pe Ducii de Sussex pentru că se deplasează în condiții de lux pe banii poporului, deși înțeleg că aceștia doresc intimitate.

Costul unui zbor cu avionul privat de la Londra la Nisa este de aproximativ 20.000 de lire sterline, pe când unul cu un avion comercial costă circa 100 de lire sterline…

Sursa: libertateapentrufemei.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!