Home Stiri mondene Meghan și Harry, deranjați de reacția Reginei Elisabeta a II-a cu privire la problemele discutate în cadrul interviului cu Oprah Winfrey

Meghan și Harry, deranjați de reacția Reginei Elisabeta a II-a cu privire la problemele discutate în cadrul interviului cu Oprah Winfrey

de Buinoschi Andreea

În luna martie a acestui an, Meghan și Harry au stat de vorbă cu Oprah Winfrey, în cadrul emisiunii acesteia. Cei doi au făcut mai multe declarații la adresa Familiei Regale a Marii Britanii, acuzând-o de rasism, de nepăsare cu privire la problemele Ducesei de Sussex, dar și de lansarea unor informații mincinoase și defăimătoare la adresa ei, pentru a apăra reputația celorlalți membri.

Din acel moment, Palatul Buckingham a încercat să aplaneze conflictul care luase naștere, iar Meghan și Harry nu sunt mulțumiți de modul în care Familia Regală a gestionat întreaga situație.

Mai exact, Ducii de Sussex sunt convinși că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu a acceptat faptul că ea ar fi unul dintre vinovații din cauza cărora aceste probleme au luat naștere. La scurt timp după ce interviul a fost difuzat, Palatul Buckingham a mărturisit că acuzațiile aduse i-au întristat pe membrii familiei, dar și că unele amintiri pot „varia”.

Acum, Omid Scobie și Carolyn Durand, autorii cărții Finding Freedom, au declarat că afirmația a fost luată în considerare: „Amintirile reginei pot varia. «Comentariul» nu a trecut neobservat de cuplu, despre care o sursă apropiată a spus că «nu a fost surprinsă» că nu a fost o asumare deplină a lucrurilor”.

„Întreaga familie este întristată să afle cât de solicitanți au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan. Problemele ridicate, în special cea referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot varia, ele sunt luate foarte în serios și vor fi abordate de către familie în mod privat”, au mai spus reprezentanții Familiei Regale, după ce interviul a fost difuzat…

În prezent, Meghan și Harry locuiesc în America, unde au grijă de cei doi copii ai lor: Archie în vârstă de doi ani, și Lilibet Diana în vârstă de doar două luni.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies