Home Compatibilitate zodii Mercur este încă retrograd! Zodiile care sunt influențate!

Mercur este încă retrograd! Zodiile care sunt influențate!

de Clair
Mercur este inca retrograd

Mercur retrograd încă este aici, iar mai multe zodii sunt influențate. Taurii pot întâmpina greutăți pe planul financiar, Leii vor avea un comportament nepotrivit, iar Balanțele vor avea parte de diferite dezechilibre.

Berbec
Berbecii nu se vor confrunta cu nimic de data aceasta. Lucrurile vor decurge normal pentru ei și nu vor avea de ce să își facă griji în perioada următoare, chiar dacă este Mercur retrograd.

Taur
Dacă nu vor fi atenți la cheltuieli, Taurii pot avea probleme financiare destul de serioase. Ar trebui să scoată bani din portofel doar pentru lucrurile de care chiar au nevoie și să le lase pentru altă dată pe cele care mai suportă amânare.

Gemeni
Gemenii vor avea parte de diferite discuții mai tensionate atât în familie, cât și la locul de muncă. Nu se vor putea stăpâni și vor spune multe lucruri care îi vor deranja pe cei din jurul lor.

Rac
Racii vor avea senzația că sunt urmăriți de ghinion. Orice vor face, indiferent de cât de mărunt ar fi lucrul respectiv, nu le va ieși așa cum își doresc și vor trebui să se obișnuiască, deoarece, în final, totul va trece.

Leu
Leii vor da dovadă de un comportament nepotrivit în perioada următoare. Îi vor trata cu superioritate pe toți cei din jurul lor și nu vor face nimic altceva decât să îi îndepărteze chiar și pe cei apropiați lor.

Fecioară
Fecioarele vor deveni mult mai arțăgoase. Nimic nu le conveni, totul le va enerva și nimeni nu poate face nimic pentru a schimba acest lucru. Ele sunt singurele persoane care pot schimba această stare pe care o vor avea.

Balanță
Balanțele vor avea parte de multe dezechilibre pe toate planurile. Viața lor va fi un haos total și, pentru o perioadă, vor trebui să se obișnuiască cu acest lucru. Nu depinde de ele, dar lucrurile își vor reveni la normal.

Scorpion
Scorpionii vor fi mai irascibili decât de obicei. Se vor aprinde foarte ușor și nu vor vrea să vorbească cu nimeni. Vor vrea să stea singuri, doar cu ei, pentru a se asigura că nimeni și nimic nu le strică liniștea de care au nevoie.

Săgetător
Nativii Săgetător vor complica lucrurile inutil. Orice vor încerca să facă, oricât de simplu ar fi, vor complica sarcina respectivă inutil și vor îngreuna și mai mult situația în care se află.

Capricorn
Capricornii nu se vor înțelege foarte bine cu persoanele superioare lor. Fie că este vorba de șefi sau de cunoștințele mai mari, nativii nu vor avea o relație foarte bună cu ei și vor avea nevoie de ceva timp pentru a se liniști.

Vărsător
Nativii Vărsător nu vor mai acorda foarte multă atenție celor care au nevoie de ei. Vor rupe anumite legături cu diferite persoane și se vor distanța de unii dintre prietenii lor…

Pești
Peștii vor fi foarte agitați, deoarece vor vrea să facă mai multe lucruri, dar ceva parcă le merge prost. Vor avea tendința de a-i învinui pe toți cei din jur, chiar dacă vina nu le aparține acestora.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..