Home Stiri mondene Micuța Josephine a împlinit o lună. Iată ce mesaj emoționant i-a transmis Gina Pistol!

Micuța Josephine a împlinit o lună. Iată ce mesaj emoționant i-a transmis Gina Pistol!

de Clara

Ieri, Josephine, fata Ginei Pistol și a lui Smiley a împlinit o lună. Cu ocazia micuței aniversări, Gina le-a spus fanilor cum s-a schimbat viața sa de când a adus pe lume un copil, menționând faptul că sentimentele sunt atât de puternice, încât îi este imposibil să descrie în cuvinte ceea ce simte.

„Astăzi fiica mea a făcut o lună. Nu pot să cred că a trecut o lună. Am impresia că o cunosc de o viață întreagă. Parcă toate trăirile pe care le-am avut eu până la ea parcă sunt niște trăiri într-o altă viață. Nu știu cum să vă explic, e foarte ciudat”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

În urmă cu puțin timp, prezentatoarea de la Antena 1 a mărturisit că viața de mamă, deși este foarte frumoasă, este și extrem de grea și că, oricât de mult te-ai documenta, uiți totul în momentul în care rămâi singură cu copilul.

„Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor pentru că e greu! Pentru mine, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată. Pur și simplu, vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă…

Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente… Am pășit în casă și am uitat tot… Pentru mine a fost greu… Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc… E dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa… Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic.

Mare noroc am cu Andrei, pentru că îmi este de mare ajutor… Se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies