Home Stiri mondene Mihaela Borcea a plecat în vacanță cu iubitul

Mihaela Borcea a plecat în vacanță cu iubitul

de Buinoschi Andreea

Deși are 50 de ani, fosta soție a lui Cristi Borcea se bucură de viață mai ceva ca la 20. Acest lucru se datorează, în mare măsură, și iubitului său. De când are o relație cu acesta, Mihaela radiază de fericire.

Sorin Pap este cel care o face fericită pe fosta soție a dinamovistului. Pentru a scăpa de aglomerația și agitația urbană, cei doi au plecat într-o vacanță luxoasă într-o destinație aparte. Aceștia se bucură de razele soarelui tocmai în Croația.

În prezent, Mihaela a rămas în relații foarte bune cu fostul său soț și se ocupă de administrarea afacerilor de la Olimp. După ce întreaga vară s-a ocupat de afacerile familiei de pe malul mării, acum și-a luat o vacanță și pentru ea, alături de iubitul său.

După ce a divorțat de Cristi Borcea, Mihaela a fost foarte afectată, dar a ținut mereu capul sus. Aceasta a preferat să își ocupe timpul cu afacerile și copiii, în loc să stea să se gândească la mariajul ce tocmai se încheiase. Invitată într-o emisiune TV, aceasta a vorbit despre momentele prin care a trecut după semnarea actelor de divorț: „Cel mai important lucru și cel mai important dar e sănătatea. Datorită unor priorități, am neglijat sănătatea. Copiii sunt cel mai frumos moment, tind spre perfecțiune și zic că am reușit până acum să-i duc pe un drum bun. Un moment greu a fost momentul divorțului. Eu și Cristi formăm în continuare o echipă și se vede acest lucru și toate lucrurile sunt bine. El e a fost cel care a creat toate aceste proiecte și eu le-am dus mai departe. Au fost multe momente grele, dar a doua zi o luam de la capăt. Am luat-o de multe ori de la capăt. Patrick e foarte bine, e sănătos, arată bine, frumos, e băiatul mamei și al tatălui. Despre iubită vorbește cu tata, dar mi-aș fi dorit să vorbească și cu mine. Melissa nu a avut până acum nicio tentativă de genul ăsta”…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies