Home Stiri mondene Mihaela Rădulescu a călcat strâmb. Iată cine este bărbatul cu care a avut o aventură!

Mihaela Rădulescu a călcat strâmb. Iată cine este bărbatul cu care a avut o aventură!

de Clara

În urmă cu mai mulţi ani, Mihaela Rădulescu a fost măritată cu Bogdan Rădulescu pe care, la un moment dat, l-a înşelat cu Laurenţiu, un dansator. Acest fapt a fost readus în atenţia tuturor după un episod al emisiunii Masked Singer.

„Păunul și-a întins penele spectaculoase și a făcut show de fiecare dată când a urcat pe scena «Masked Singer România». A fost cu un pas în marea finală însă, după ce a pierdut duelul cu Fluturele, a fost nevoit să se demaște. Surpriză! Sub masca Păunului s-a ascuns chiar Jorge, unul dintre cei mai iubiți artiști și prezentatori din România.

După ce a prezentat primul sezon «Masked Singer România», Jorge s-a întors să dea viață unei măști spectaculoase.

«Este foarte tare să fii sub mască! Poate în sezonul următor o să fie unul dintre voi! Nu se știe niciodată»”, se arată într-o postare maskedsinger.protv.ro.

Jorge: „Mihaela, cum m-ai recunoscut după picioare? Nu înțeleg asta!”

Mihaela Rădulescu: „Da… Băi, știi… Aici, la masă, noi, tot timpul… Unul recunoaște după voce, unul recunoaște după accent. Eu am această problemă cu corpul și cu detaliile fizice. Nu mă poți păcăli! Te-aș fi recunoscut și în vis. Ce să fac? Asta e!”

Pavel Bartoș: „Cum a sunat asta! Poate că este unul dintre cele mai frumoase complimente. «Te-aș fi recunoscut și în vis!».

În prezent, Mihaela Rădulescu are o relaţie cu Felix, bărbatul pentru care s-a mutat în Monaco. „Săracii, habar n-aveau… dar cineva a făcut tot felul de încercări doar-doar Felix o răspunde ceva. Râdem și astăzi de ele. Se întâmplă până și în ziua de azi. De aceea îl și feresc eu foarte mult de România. De aceea nu acceptă nicio invitație aici. Pentru că s-a convins și singur că aici e un teren minat din punctul ăsta de vedere. Și noi trăim fericiți în alte părți, fără să avem interacțiuni cu locul acesta”, a spus prezentatoarea de la PRO TV pentru cei de la ciao.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies