Home Stiri mondene Mihaela Rădulescu a îmbrăcat cel mai mic costum de baie. Iată imaginile!

Mihaela Rădulescu a îmbrăcat cel mai mic costum de baie. Iată imaginile!

de Buinoschi Andreea

Pe 3 august, Mihaela Rădulescu a împlinit 51 de ani. Cu toate acestea, vedeta arată foarte bine pentru vârsta ei și pare că timpul s-a oprit în loc. Nu știm care este secretul tinereții veșnice, dar se pare că ea l-a găsit.

Aceasta a vrut să împărtășească niște imagini de la piscină, iar coprul ei ar stârni gelozia oricui. Mihaela Rădulescu nu și-a arătat nicoiodată vârsta, dar nici nu a ascuns-o. Aceasta chiar a încercat să le motiveze pe femei și să le spună că nu trebuie să se teamă de trecerea timpului și că trebuie să îl fenteze. Le-a spus că frumusețea nu are vârstă și anii pe care îi adunăm nu trebuie să ne influențeze nici activitățile, și nici stima de sine.

Mihaela este cunoscută pentru faptul că ține diete și face sport, iar acest lucru dă roade și putem vedea asta cu ochiul liber. La doar o zi după ce și-a serbat ziua de naștere, aceasta i-a delectat pe fani cu 3 poze de la piscină. Aceasta a fost îmbrăcată cu un costum de baie din 2 piese, care i-a pus în vedere coapsele tonifiate, talia de viespe, brațele lucrate, dar și posteriorul fără celulită.

Pozele nu au fost făcute de nimeni altcineva decât de către iubitul său, Felix Baumgartner, în vârstă de 51 de ani.

Și data de 1 august a fost una foarte fericită pentru Mihaela, deoarece băiețelul său, Ayan, și-a serbat și el ziua de naștere. Acesta a împlinit frumoasa vârstă de 16 ani și este fiul lui Elan Schwartzenberg, fostul soț al Mihaelei.

Ayan este pasionat de sport și îl practică la nivel profesionist, dar nu își neglijează nici educația, deoarece este elev la una dintre cele mai bune școli din Monaco.

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies