Home Stiri mondene Mihaela Rădulescu, declarații despre statutul său de divă

Mihaela Rădulescu, declarații despre statutul său de divă

de Clara

Mihaela Rădulescu este o femeie în adevăratul sens al cuvântului, lucru spus de multe persoane care o cunosc. Aceasta a stat de vorbă cu cei de la viva.ro despre statutul de vedetă pe care îl are.

„Nu ies din casă neîngrijită, nici dacă am doar blugi și tricou pe mine. Un strop de machiaj, un parfum discret, unghiile mereu făcute, părul aranjat, fie și creț, o geantă corectă și pot pleca oriunde, cu zâmbet înainte. Și când fac sport, încerc să fiu prezentabilă. Pur și simplu, mă simt bine când arăt bine, fără prea mult efort. Minimul acela de îngrijire face diferența pentru orice femeie, cred. Și nu-mi spuneți că sună a vânătoare de perfecțiune, pentru că e doar… feminitate, obișnuința de a fi Eu.

E un apelativ amuzant, de cele mai multe ori. Nu cred că există dive full-time, cred că toate ne simțim așa când ne aranjăm fabulos, când îmbrăcăm rochii și tocuri, când îndrăznim un ruj roșu sau o coafură nouă. Îmi place să fiu și divă, cam la fel de mult cât îmi place să dau cu mopul. Ambele circumstanțe sunt necesare și de neevitat pentru o viață sănătoasă de femeie fericită și… iubibilă.  Că tot vorbeam despre casă…”, a spus Mihaela Rădulescu pentru cei de la viva.ro.

Mihaela Rădulescu a spus care sunt motivele pentru care vine în România

„Vin în România pentru puține motive și… scurte perioade, în general, doar legate de muncă. Am altă viață, pe alte meleaguri și nu întrevăd nicio posibilitate de a reveni să trăiesc în România. Sunt, ca toți românii plecați, cu rădăcinile deja prinse în altă parte, dar cu sufletul mereu conectat la țara mea. De aici și preocuparea constantă de a ajuta în fel și chip, prin fundația mea, cu campanii personale, cu ajutoare de la prietenii de aici… Am câteva realizări la acest capitol umanitar de care-s foarte mândră…

Dar am alte motive să mă întorc acolo, într-o vizită de lucru, pun la cale ceva cu o pietreancă”, a mai spus aceasta pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies