Home Stiri mondene Mihaela Rădulescu, declarații umilitoare despre primul ei iubit: „Am avut ghinionul să…”

Mihaela Rădulescu, declarații umilitoare despre primul ei iubit: „Am avut ghinionul să…”

de negriuelena

Mihaela Rădulescu este mereu deschisă în privința vieții sale și nu se sfiește să vorbească despre orice subiect.

Astfel, aceasta a dezvăluit în cazul unui interviu faptul că a avut parte de prima experiență sexuală pe când avea 17 ani, pentru că era curioasă, dar nu a rămas cu cea mai plăcută impresie.

Vedeta l-a umilit pe primul său iubit, susținând că experiența nu a fost reușită din cauză că partenerul ei de la acea vreme era un tânăr complexat și extrem de timid pentru preferințele sale.

Mihaela Rădulescu a povestit fără jenă detalii intime despre cum a devenit femeie, precizând că primul ei iubit era tare nepriceput.

„Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate și aproape că eu am provocat «experiența». Iubitul meu mă tot săruta, mă tot amețea, dar era mult prea timid pentru planurile mele.

Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experiență nu exista.

Eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării”, a declarat Mihaela Rădulescu într-un interviu pentru revista Tango.

Mihaela Rădulescu nu se oprește aici cu umilințele pe care le aduce la adresa primului bărbat din viața ei, ci este de părere că acesta probabil este și acum în continuare la fel de nepriceput ca în adolescență.

„Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat.

În fine, un adolescent chinuit, oarecum, de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)”, a mai spus Mihaela Rădulescu…

Sursa: cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies