Home Stiri mondene Mihaela Rădulescu, despre relația cu Felix: „Are nevoie de mine în viața lui, altfel, ar fi dezastru”

Mihaela Rădulescu, despre relația cu Felix: „Are nevoie de mine în viața lui, altfel, ar fi dezastru”

de Clara

Mihaela Rădulescu a stat la povești cu cei de la Vorbește Lumea și a făcut noi declarații despre relația pe care o are cu Felix. Prezentatoarea a mărturisit cum reușesc să rămână apropiați, chiar dacă sunt la mii de kilometri depărtare.

„Suntem împreună, deja, de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel, ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe FaceTime”, a spus aceasta în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

„Toată populația de «hateri» din România i-a scris lui Felix diverse pe rețelele sociale tot felul de porcării despre mine. Ce nu știu ei este că Felix întotdeauna mi le arată. Mi le arată, mi le trimite. În engleză, în germană au încercat… toate variantele. S-au încercat inclusiv variante de trimis poze sexy… de diverse persoane publice.

Săracii, habar n-aveau… dar cineva a făcut tot felul de încercări doar-doar Felix o răspunde ceva. Râdem și astăzi de ele. Se întâmplă până și în ziua de azi. De aceea îl și feresc eu foarte mult de România. De aceea nu acceptă nicio invitație aici. Pentru că s-a convins și singur că aici e un teren minat din punctul ăsta de vedere. Și noi trăim fericiți în alte părți, fără să avem interacțiuni cu locul acesta”, a spus prezentatoarea de la PRO TV pentru cei de la ciao.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies