Home Stiri mondene Mihaela Rădulescu, despre relația cu Felix: „Noi ne-am despărţit”

Mihaela Rădulescu, despre relația cu Felix: „Noi ne-am despărţit”

de Buinoschi Andreea

Mihaela Rădulescu a răbufnit și a făcut câteva afirmații despre relația pe care o are cu Felix. Aceasta a mărturisit că presa din România a scris de multe ori că ei nu mai formează un cuplu, dar acest fapt nu este adevărat.

„Nu ştiu, nu cred. Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. Noi «ne-am despărţit» doar prin presa românească. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Mi-e greu să fac predicţii din astea. Nici în căsnicie. Vreau să fiu fericită şi să trăiesc ce îmi place, nu vreau să sufăr”, a spus prezentatoarea, conform cancan.ro.

„De șase ani, de la prima lună, ne tot «desparte» lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata, era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că, orice aș da, e tot ca ei.

Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne «desparte» cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, a spus Mihaela, în urmă cu ceva timp, potrivit sursei menționate anterior.

„Mă gândeam la toți oamenii ăștia triști pe care-i blochez zilnic – femei neiubite și incapabile să se adapteze, «bărbați» care mă jignesc prioritar despre vârstă, tot soiul de starlete porno care intră primele la comentarii, doar-doar le va deschide cineva pagina, diverși comercianți de bitcoins sau care promovează tot felul de păcăleli financiare. Cred că pe toți colegii mei de breaslă îi vizitează astfel de personaje.

Nu știu cum fac ei, dar eu blochez tot ce mișcă în direcția negativă, tot ce e jignire sau critică stupidă față de mine sau față de oamenii pe care-i prețuiesc. N-am chef de oameni răi sau proști. N-am timp să le explic și nici vreo pornire de a-i aduce pe o cale mai bună”, a spus aceasta, potrivit cancan.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies