Home Stiri mondene Mihaela Rădulescu, detalii neștiute despre relația cu Dani Oțil

Mihaela Rădulescu, detalii neștiute despre relația cu Dani Oțil

de Buinoschi Andreea

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de mai mulți ani, dar aceasta s-a terminat chiar când fanii se așteptau cel mai puțin.

Cei doi și-au spus adio în urmă cu șase ani, dar au rămas în relații foarte bune. Foștii iubiți s-au mai întâlnit la evenimente mondene, Mihaela venind și în emisiunea ‘Neața cu Răzvan și Dani. Acum, prezentatoarea emisiunii Ferma a vorbit despre ce a fost între ea și vedeta de la Antena 1.

„Mă bucură fericirea oricui, cu atât mai mult a celor cu care mi-am împărțit bucăți de viață. Nu sunt genul de muiere care crede că «alta ca mine nu mai găsește». E un țățism, sincer. Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită cu un bărbat de care nu mai ești legată. Happy end pentru toți, așa-s poveștile frumoase”, a spus iubita lui Felix.

Întrebată care a fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care a primit-o vreodată, Mihaela a oferit un răspuns la care foarte puțini s-ar fi așteptat: „Trăiesc din mânuit cuvinte, scrise sau vorbite, dar complimentele care mă duc departe sunt alea din ochi, fără niciun cuvânt, terminate într-o atingere, într-un sărut sau… în dormitor, dacă e. (n. red. – zâmbește) Există priviri mai bogate și mai încărcate decât toate paginile lumii. Sunt privirile care electrocutează și pe care scrie «deep trouble».

Mai mult decât atât, prezentatoarea nu crede nici în dragoste la prima vedere, considerând că, înainte de a te îndrăgosti, trebuie să îl analizezi foarte bine pe cel de lângă tine. „Nu prea cred în «prima vedere», sunt mai analitică, de fapt. Deci, nu prea se întâmplă nimic doar pentru că văd un bărbat interesant. Trebuie să văd mult mai multe despre el ca să mă îndrăgostesc”, a completat Mihaela Rădulescu…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..