Home Stiri mondene Mihaela Rădulescu le dă peste nas celor care sunt răutăcioși: „Câtă energie consumăm judecând…”

Mihaela Rădulescu le dă peste nas celor care sunt răutăcioși: „Câtă energie consumăm judecând…”

de negriuelena

Mihaela Rădulescu a scris în mediul online un mesaj subtil prin care le dă peste nas tuturor celor care o critică.

Vedeta s-a referit la felul cum o mulțime de persoane îi copiază pe cei din jurul lor și sunt înrăiți, în loc să se bucure mai mult de lucrurile simple și frumoase ale vieții.

„Mă tot gândeam la zilele astea, în care ne-am petrecut așa de mult timp cu noi înșine, nu numai cu familia, netul sau Netflix-ul.

Și îmi trecuse prin cap, printre altele, slavă Domnului, cât timp cheltuim aiurea… pe alții, vorbind despre viața altora, despre alegerile altora…

Câtă energie consumăm judecând, punând etichete, strâmbând din nas la ce strâmbă și alții, doar ca să le fim pe plac.

Și ce mare șmecherie e bucuria aia reală, care vine de la oameni bogați la cap, generoși, creativi, senini, copilăroși… și, tocmai de-aia, mai profunzi ca un lac de munte.

Atât. Era un gând. Pornise de la gluma din poză, dar și de la ce am mai văzut prin fereastra asta deschisă spre lumea de acum, din starea neobișnuită de acum.

O mulțime de oameni atrăgători, de minți cu care m-aș plimba în parc, de suflete fragile ca brândușele mov, de oameni cu chef de viață sau numai de vorbă…

Ba chiar și o mulțime de oameni singuri…sau triști, speriați, deprimați.

Toți se văd, chiar dacă se ascund după povești vesele sau neutre…

Mulți oameni de aici habar n-au cât pot de mult, dar încă n-au curaj să scoată din ei, în vreme ce unii dau pe dinafară de o încredere oarbă în ceva ce nu prea sunt, dar ar vrea… și nu se poate…

Avem de toate… și mai bune, și mai rele, vorba cântecului. Și noroi… și stele…”, este mesajul pe care l-a scris Mihaela Rădulescu.

Sursa: stirimondene.fanatik.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies