Home Stiri mondene Mihaela Rădulescu o critică pe Viviana, din cauza comportamentului de la „Ferma”

Mihaela Rădulescu o critică pe Viviana, din cauza comportamentului de la „Ferma”

de Buinoschi Andreea

Totul a început atunci când Viviana Sposub și George Burcea au mâncat mâncarea Giuliei, dar fără să îi întrebe și pe ceilalți dacă vor și ei o porție. Atunci, Miheala a decis că este momentul să intervină, considerând acest comportament ca fiind unul total inadecvat.

„Viviana a mâncat, uite așa, o farfurie (n. r.: arată că a fost una cu vârf) cu brânza giulie și cu zacusca. Și George. Nu și-a pus, și-mi pare rău că nu e aici, nimeni problema că trebuie să mai dăm și la alții o gură de zacuscă”, a explicat Mihaela Rădulescu.

„Mi-a scăpat o seară și uite că s-a întâmplat ca Mihaela să mă vadă și uite că am ajuns să fiu certată la masă, de față cu toată lumea”, a spus vinovata, nefiind convinsă de argumentele aduse de prezentatoare.

Cu toate acestea, co-prezentatoarea de la Vorbește Lumea nu s-a lăsat și a continuat să se apere. „Iar eu sunt un om rău?”, a întrebat iubita lui George Burcea, neînțelegând ce a făcut greșit.

„Viviana, nu ești un om rău, ești un om care nu s-a gândit o clipă la toată casa, care s-a gândit doar la ea și la Georgică. Și, care, în general, dacă aș fi concurent, nu sunt concurent, nu te judec, dacă aș fi concurent, mi-aș pune niște probleme și întrebări. «Pe Viviana o doare la bască de mâncarea e a noastră, a tuturor!». Doi: «Viviana nu participă la nimic, toată ziua, decât Georgică, Georgică, Georgică și atât! Nu muncă, nu nimic! Și care, Viviana, deja, din ce în ce mai tare, nu vrea decât să fie perfectă la televizor»”, a explicat Mihaela Rădulescu, find vizibil deranjată de modul în care Viviana s-a purtat în emisiune.

Cantitatea de mâncare din Fermă nu este suficientă pentru toată lumea și, de cele mai  multe ori, acest lucru reprezintă un motiv puternic de ceartă…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies