Home Stiri mondene Mihaela Rădulescu recunoaște adevăratul motiv pentru care Felix nu are copii

Mihaela Rădulescu recunoaște adevăratul motiv pentru care Felix nu are copii

de Clara

Mihaela Rădulescu a fost invitată în cadrul unei emisiuni televizate și a vorbit despre motivul pentru care Felix nu are copii, dar și despre ce vrea să facă anul viitor, în materie de sărituri.

„Mi se pare un sistem de gândire foarte sănătos, e riscant, el e antrenat, pregătit. El e genul care nu vrea să facă a doua oară ceva ce a făcut deja. Nu vrea să mai sară de pe aceeași clădire, acum pregătește ceva pentru la anul, în stilul total dement. Sunt ușor siderată de proiect”, a spus prezentatoarea în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

„Avem o relație frumoasă! Știi de ce a rămas frumoasă? Pentru că vorbim foarte puțin despre asta și așa va și rămâne. De atâtea ori ne-ați «despărțit» voi, ăștia din presă, încât simt nevoia să vă las așa, mai nedumeriți în ceea ce ne privește. E totul bine acolo.

S-au întâmplat atât de multe, de atâtea ori, în opt ani, încât nu știu dacă ai observat, sunt foarte relaxată la acest capitol. Nici măcar nu mai dezmint știrile de genul ăsta, le las acolo și, când vă treziți voi mai puțin pregătiți, o să constatați că nu s-a întâmplat nimic, de fapt”, a spus Mihaela, în urmă cu ceva timp, pentru click.ro.

„Toată populația de «hateri» din România i-a scris lui Felix diverse pe rețelele sociale, tot felul de porcării despre mine. Ce nu știu ei este că Felix întotdeauna mi le arată. Mi le arată, mi le trimite. În engleză, în germană au încercat… toate variantele. S-au încercat inclusiv variante de trimis poze sexy… de diverse persoane publice.

Săracii, habar n-aveau… dar cineva a făcut tot felul de încercări doar-doar Felix o răspunde ceva. Râdem și astăzi de ele. Se întâmplă până și în ziua de azi. De aceea îl și feresc eu foarte mult de România. De aceea nu acceptă nicio invitație aici. Pentru ca s-a convins și singur că aici e un teren minat din punctul ăsta de vedere. Și noi trăim fericiți în alte părți, fără să avem interacțiuni cu locul acesta”, a mărturisit iubita lui Felix pentru ciao.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies