Home Stiri mondene Mihaela Rădulescu recunoaște cum se menține în formă la 52 de ani

Mihaela Rădulescu recunoaște cum se menține în formă la 52 de ani

de Clara

Mihaela Rădulescu are peste 50 de ani, dar arată foarte bine. De curând, aceasta a vorbit despre câteva dintre secretele sale cu ajutorul cărora se menține tânără și în formă. Aceasta este foarte atentă și la ceea ce consumă, dar și la ceea ce folosește pentru îngrijirea pielii.

„Eu sunt mare fan aloe vera. La noi, acolo, în Monaco, se găsesc la alimentară frunze de aloe vera mari și recunosc cinstit că, de ani, este singura cremă de față pe care o mai folosesc. Ador aloe vera în diverse combinații, cu ulei de cocos, cu ulei de măsline. O folosesc ca cremă, mască, o pun și în cap. Mie îmi face bine, acum nu știu dacă e o rețetă universală, dar pentru mine funcționează minunat. Nu am mai povestit asta nimănui, iată că e un secret.

Eu nu beau alcool niciodată, iar asta, din start, te menține bine. Sport fac aproape zilnic. Sunt zile în care nu am chef sau nu am timp, dar, la două-trei zile tot fac ceva sport. În perioada de filmare, am un regim controlat de mâncare. Nu mănânc sărat seara, ca să nu mă trezesc umflată la față. Țin cont de lucrurile astea. Încerc să nu mănânc mai mult decât este cazul. Încerc să mănânc mai sănătos decât de obicei.

Când treci de 50 de ani, nu mai vrei să nu îți mai pese. Acum am ceva mai multă grijă, pentru că e ceva mai complicat de menținut. Nu-i chiar așa simplu ca la 20. Am grijă. Repet, sunt un om care doarme noaptea, alerg, fac sport. Dacă mă întrebi pe mine, orice femeie ar trebui să facă lucrurile astea. Sigur, poate nu toate avem timp în viață pentru asta, dar eu îmi fac”, a spus Mihaela Rădulescu pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies