Home Stiri mondene Mihaela Rădulescu și Felix nu mai sunt împreună. Pare că cei doi s-au despărțit

Mihaela Rădulescu și Felix nu mai sunt împreună. Pare că cei doi s-au despărțit

de Buinoschi Andreea

În ciuda faptului că Mihaela Rădulescu și Felix păreau a fi de nedespărțit și iubirea dintre ei părea a fi extrem de puternică, se pare că cei doi nu mai formează un cuplu.

La începutul acestei luni, Mihaela și-a serbat ziua de naștere. Cu toate acestea, de la eveniment a lipsit chiar Felix, iubitul sărbătoritei. Urările care i-au fost făcute au fost postate pe contul său de Instagram, dar niciuna dintre ele nu a fost de la Felix. Nici pe rețelele sociale cei doi nu mai apar împreună, iar acest lucru le-a dat de gândit fanilor.

„Relația lor va rezista pe moment. Ne uităm cum am acționat în trecut și cum am acționat atunci, se reflectă și în acțiunile viitoare. Dacă noi în viață am trecut printr-un divorț, două, trei, experiențele nereușite, șansele sunt de repetare a erorilor fără să ne dăm seama, pentru că noi celular funcționăm la nivel de memorie. Chiar dacă se mărită, important e cât rezistă. Rezistă cât au fost și cele anterioare”, a declarat Carmen Harra despre relația celor doi.

Aceasta nu este însă prima dată când astfel de zvonuri apar. Atunci, Diva de Monaco a decis să facă lumină și a vorbit despre acest subiect. „Alții, mai puțin dispuși să accepte o simpla rigoare personală, găsesc imediat explicații paralele, exact ca din universuri paralele – sigur i s-a întâmplat ceva, sigur e vreun dezastru în amor sau vreo tulbure problema existențială. Si, al doilea pas după ce-și imaginează, îl fac către bârfă, știre, «știu eu sigur, da‘ sa nu spui ca știi de la mine». Am un antrenament de zid pentru aceste avioane de hârtie – se tot izbesc de mine, dar nu simt nimic”,a declarat Mihaela Rădulescu…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies