Home Stiri mondene Mihaela Rădulescu spune cum îl vede pe Dani Oțil în rolul de tată

Mihaela Rădulescu spune cum îl vede pe Dani Oțil în rolul de tată

de Buinoschi Andreea

Dani Oțil va deveni tată în scurt timp, iar Mihaela Rădulescu a spus cum îl vede pe fostul ei partener în rolul de părinte.

„Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult și mă bucur din toată inima că i se întâmplă.

Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine”, a spus Mihaela Rădulescu pentru cei de la ciao.ro.

„De șase ani, de la prima lună, ne tot «desparte» lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata, era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că, orice aș da, e tot ca ei.

Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne «desparte» cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, a spus Mihaela despre relația pe care o are cu Felix, în urmă cu ceva timp, potrivit cancan.ro.

„Nu ştiu, nu cred. Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. Noi «ne-am despărţit» doar prin presa românească. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Mi-e greu să fac predicţii din astea. Nici în căsnicie. Vreau să fiu fericită şi să trăiesc ce îmi place, nu vreau să sufăr”, a mai dezvăluit prezentatoarea…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies