Home Stiri mondene Mihaela Rădulescu spune cum reuşeşte să se menţină în formă

Mihaela Rădulescu spune cum reuşeşte să se menţină în formă

de Clara

Mihaela Rădulescu are o siluetă de invidiat pentru vârsta pe care o are. De curând, aceasta a vorbit despre cum reușește să se menţină în formă.

„Nu aveam bani în facultate și îmi aduc aminte că parizerul era viața mea, mai ales când îl prindeai pe ăla proaspăt, roz așa, și tăiat foarte subțire și cu pâinea aia caldă, franzela aia albă. Deci eu nu am o problemă cu asta, cum nu am o problemă cu nimic din ce înseamnă mâncare românească. Atunci când vin în România, îmi este poftă fix de lucrurile cele mai nesănătoase, cele mai românești. Nu există venire în România, la muncă, fără să nu mănânc un sandvici cu parizer și cu muștar din ăla românesc. Cum sunt și amandina, și alte lucruri de care nu simt nevoia să mă despart, oricâte teorii despre nutriție și sănătate mi-ai ține.

M-am surprins mâncând mult mai vegetarian, dar eu nu sunt extremistă, nu îmi place să zic că sunt de mâine vegetariană. Mănânc foarte multe legume și fructe, mănânc oarecum sănătos, mănânc destul de cumpătat, în sensul că nu mănânc mult nici din lucrurile care îmi plac, dar mănânc dulciuri, mănânc de toate. E o chestie pe care nu o pot controla și nici nu vreau să o controlez, pentru că e o plăcere pe care mi-o fac. Sunt plăcerile mele, iar eu cred mai tare într-un metabolism sănătos susținut și de plăceri, nu numai de restricții.

Eu am și noroc cumva, că nu am intoleranțe, nu am alergii, nu am restricții de genul ăsta și, repet, mănânc foarte sănătos, după care, brusc, poți să mă vezi ori cu o shaorma în mână, ori cu un parizer, ori cu ceva de care îmi e poftă și de la care nu vreau să mă opresc, pentru că mi se pare mișto să-ți faci și poftele”, a declarat Mihaela Rădulescu, conform evz.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies