Home Stiri mondene Mihaela Rădulescu vorbeşte despre relaţia pe care o are cu Felix de aproape opt ani

Mihaela Rădulescu vorbeşte despre relaţia pe care o are cu Felix de aproape opt ani

de Clara

De curând, Mihaela Rădulescu a stat de vorbă cu cei de la viva.ro despre relaţia pe care o are cu Felix de aproape opt ani. Aceasta susţine că este extrem de fericită în braţele partenerului său, chiar dacă nu reuşesc să petreacă la fel de mult timp împreună pe cât şi-ar dori. Mai mult decât atât, ea a mărturisit și că ţin în permanenţă legătura şi îşi cer ajutorul unul altuia atunci când nu se descurcă.

„Cei aproape opt ani de când trăim așa sunt cel mai bun răspuns. Se poate și așa, cu reglajele mentale, sufletești și organizatorice potrivite. La noi funcționează. Cu avantaje și… mici neajunsuri, cele mai multe legate de imposibilitatea de a fi mereu împreună în același loc. Amândoi suntem ocupați, fiecare cu meseria lui, eu și cu creșterea lui Ayan, dar am găsit mereu căi să venim unul la altul sau să ne vedem pe planetă, unde are Felix show-uri aviatice, speech-uri, evenimente etc.

Suntem împreună cam peste tot, mai puțin pe-acasă. Avantaje? Dor și bucurie maximă la fiecare revedere. Calc, gătesc, spăl și aștept mult mai puțin cu masa pusă. Dezavantaje? La mine: când se strică ceva în casă și trebuie să repar pe FaceTime. La Felix: «Cum calc cămașa?», «Cum fac o supă?».

Și altele, la fel de simpatice și… normale, la stilul nostru de viață. Numai în ultimele trei săptămâni am fost în cinci țări împreună, cu pauze de câte o zi acasă, doar ca să pun în valiză haine curate și pentru alt gen de activități. E mai mult decât adrenalină. E viața noastră, cu piciorul pe accelerație și… destul de off-road…

Pasiunea are și downside-uri (n.r. – zâmbește). Acum sunt mult mai relaxată, într-un self-confidence total, despre care cred, sincer, că e secretul frumuseții oricărei femei”, a spus Mihaela Rădulescu pentru viva.ro.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies