Home Stiri mondene Mihai, artistul de la 3 Sud-Est, a vorbit despre experiența Covid-19

Mihai, artistul de la 3 Sud-Est, a vorbit despre experiența Covid-19

de Buinoschi Andreea

Mhai Budeanu a scăpat ca prin urechile acului de infecția cu Covid-19. Medicii i-au mai dat șanse doar 5%, dar, în cele din urmă, a reușit să învingă temutul virus.

Ieri, unul din medicii din Las Vegas, Ion Alexie, a vorbit despre modul în care a reușit să îi salveze viața. „Da, l-am tratat prin telefon. Chiar în ambulanță i s-a dat Ivermectină. În protocol au existat și steroizi”, a spus doctorul, citează cei de la click.ro.

Mai mult decât atât, chiar și Mihai a făcut câteva declarații despre ceea ce s-a întâmplat. „Am avut o perioadă în care era să plec din această lume. Am fost la limită. Respiram din ce în ce mai greu. Într-o zi dificilă, am chemat salvarea, m-a luat, m-a dus la Medgidia. A trebuit să ajung la o secție de ATI urgent. Oxigenul scăzuse la un nivel undeva de 50%. Doctorii au spus că am scăpat printr-un miracol.

Aveam șanse la viață undeva la 5%. Doctorul Ion Alexie mi-a furnizat protocolul de tratament folosit în Vegas, acela cu plasmă și niște medicamente, tratamentul clasic care se ia în acest caz. Am stat trei săptămâni la ATI, apoi am trecut pe Interne și am mai stat puțin”, a mărturisit acesta în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

Laurențiu și Viorel, colegii săi de trupă, le-au mulțumit și ei doctorilor pentru întregul efort depus. „A venit timpul să le mulțumim medicilor care i-au salvat viața lui Mihai. Am avut alături nu doar doctori, ci și îngeri păzitori: doctorul Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecționist în Las Vegas, care ne-a furnizat protocolul de tratament folosit de el în spitalul din Vegas.

Am avut marele noroc că a existat o foarte bună și extrem de rapidă colaborare și comunicare între medicii din România și doctorului Alexie. Mulțumiri calde prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Bărbulescu, care a fost la fel de implicat și de atent în tratarea lui Mihai”, au scris aceștia pe pagina lor de Facebook..

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..