Home Stiri mondene Mihai Bendeac a anulat întâlnirea cu Mădălina Ghenea

Mihai Bendeac a anulat întâlnirea cu Mădălina Ghenea

de Clara

În cadrul emisiunii pe care o jurizează, Mihai Bendeac a făcut anumite declarații care i-au lăsat pe toți cu gura căscată. Acesta a spus că, în urmă cu ceva timp, a avut oportunitatea de a ieși la întâlnire cu Mădălina Ghenea, dar a decis să anuleze totul în ultimul moment.

„E ca povestea cu mine și Mădălina Ghenea, cumva. La un moment dat, trebuia să ne întâlnim și i-am zis că sunt ocupat sâmbătă, că mi s-a părut mie așa… că cea mai șmecheră poveste cu putință asta ar fi”, a spus actorul la Antena 1.

Deși povestea cu Mădălina Ghenea nu a avut un final fericit, o altă româncă i-a furat inima, iar aceasta este Denise Rifai. În cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță, Mihai Bendeac a spus că ar veni la emisiunea ei, dacă s-ar căsători. Auzind aceste lucruri, Denise Rifai a acceptat propunerea.

Cu toate acestea, se pare că totul a fost o glumă, deoarece Bendeac nu a mers la emisiune, deci nunta celor doi nu s-a concretizat.

„Discuția a fost exact așa cum a relatat-o Bendeac. El mi-a spus că nu mai participă la interviuri timp de cinci ani și mi-a spus că vine la emisiune doar dacă mă mărit cu el. I-am zis că o fac și pe asta, dacă e nevoie. Pentru «40 de întrebări» fac orice. Am rămas cu o singură nedumerire după discuția cu Bendeac: dacă vine sau nu la emisiunea «40 de întrebări». Eu i-am spus că sunt dispusă să mă mărit cu el, acum e rândul lui să se țină de cuvânt.

A rămas că, la ora 12, facem cununia și, la ora 14, înregistrăm emisiunea. Întâi «ne mărităm» și, după aceea, intrăm în studio. Eventual, o să fac și un contract prenupțial cu el, să fiu sigură că se ține de cuvânt și apare în platou”, a spus Denise Rifai, potrivit wowbiz.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies