Home Stiri mondene Mihai Bendeac, hărțuit de Cătălin Măruță: „Mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc!”

Mihai Bendeac, hărțuit de Cătălin Măruță: „Mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc!”

de Clara

Cătălin Măruță se numără printre persoanele publice din România care au propriul podcast. Așa se face că printre invitații pe care prezentatorul și-i dorește se numără și Mihai Bendeac.

Fire extrem de discretă, actorul a refuzat invitația, spunând că, pe moment, nu simte că vrea să facă acest lucru, dar va accepta invitația la momentul potrivit.

„M-a invitat acum două luni de zile la podcast-ul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu.

Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!

Băi, Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar, băi, mi s-a făcut frică, să-mi bag p***!”, a declarat actorul pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu ceva timp, Antonia a răbufnit în mediul online, spunând că Măruță ar face orice pentru rating, inclusiv să îi aducă în discuție pe ea și pe Alex Velea.

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă, treptat, într-o campanie de denigrare a numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs.

Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime-time. Avem o plajă atât de largă de artiști/persoane publice și, cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.s: Știm că «producătorii sunt de vină»”, a scris Antonia pe rețelele sociale…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies