Home Stiri mondene Mihai Bendeac pleacă la televiziunea de care se ocupă Florin Călinescu?

Mihai Bendeac pleacă la televiziunea de care se ocupă Florin Călinescu?

de Clara

În urmă cu puțin timp, Florin Călinescu a anunțat că pleacă de la PRO TV, dar și că își caută oameni care vor să lucreze în televiziune. Mihai Bendeac a reacționat imediat, dând dovadă de autoironie.

„Aș trimite, dar am renunțat să mai sper că pot avea o carieră în televiziune… N-a fost să fie”, a spus Mihai Bendeac, potrivit celor de la cancan.ro. „Mihai Bendeac, respect! Pentru tine orice, oricând”, a răspuns Florin Călinescu imediat.

„Niște buni prieteni s-au gândit și ei să ne încrucișăm destinele și să o iau de la zero. Nu am nicio teamă. Genul meu e să construiesc, decât să mă dau pe tobogane construite de alții bine judecate de ei și pentru distracția unor audiențe. Am dat un anunțul și cred că nu s-a înțeles foarte bine… și atunci vreau să explic rar și pe îndelete.

Caut oameni, pentru că asta am făcut din 1 decembrie 1995, care să se exprime, într-un fel sau altul, într-un colectiv de creație. Rămâne să iau legătura cu unele din persoanele care îmi trimit dorințele lor de a lucra împreună. Niciodată nu am făcut și nu pot să fac compromisuri. Nu îmi fac o televiziune, pentru că nu sunt atât de nebun, e vorbă poate de milioane, habar n-am, dar am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla săptămâna aceasta despre ce este vorba. Probabil o să fac și o emisiune, două, trei, cu dumneavoastră.

Am semnat un contract de consultanță, de consiliere, pentru mai multe televiziuni. S-a creat o confuzie. Am zis facem o televiziune, deci nu fac o televiziune. Nu de la zero, facem o rebrand-uire.

Nu trebuie să fiți actori, ba chiar caut să fiți sinceri și entuziaști. Caut să facem în această televiziune, în aceste televiziuni, programe românești, caut scenariști, oameni care să știe să facă un film, reportaje, nu pentru mine, ci pentru aceste televiziuni unde eu sunt consilier. Împreună cu niște prieteni fac niște lucruri importante”, a spus fostul jurat, conform cancan.ro…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies