Home Stiri mondene Mihai Bobonete merge la psiholog, după ce hoţii i-au spart casa

Mihai Bobonete merge la psiholog, după ce hoţii i-au spart casa

de Clara

În urmă cu mai mulți ani, hoții au spart casa lui Mihai Bobonete, lucru ce nu i-a picat foarte bine din punct de vedere mintal actorului. În consecință, acesta a decis să înceapă să meargă la psiholog, după ce a intrat în depresie din cauza traumelor suferite.

După o pauză, Mihai Bobonete a reapelat la ajutorul specialiștilor, motivând că a fost o decizie foarte bună și foarte înțeleaptă.

„Prejudecăți și tabuuri în privința acestui subiect se întâlnesc doar la oamenii mai puțin educați și care nu au avut resursele necesare să-și mărească spectrul cunoașterii, pentru că, altfel, terapia este un lucru atât de normal, încât nu ar trebui niciodată să creeze rușini sau scepticism. Eu fac terapie și îmi este foarte bine așa.

Episodul cu hoții în casa mea s-a dovedit a fi fost o greșeală, a fost o spargere la pont, iar noi eram mutați acolo de foarte puțină vreme. Pesemne că și hoții au fost dezamăgiți, dacă mi-au luat chitara bas și pușca cu dopuri a lui Octav. Eu nu dețin lucruri cu valoare materială mare, iar banii nu stau niciodată mai mult de câteva ore la noi în casă, are grijă soția să plece repede de unde vin”, a spus Mihai Bobonete pentru cei de la viva.ro.

Mihai Bobonete a spus cum a devenit cunoscut

„Celor care cred că celebritatea m-a lovit peste noapte le spun doar că sunt în direcția opusă a adevărului, pentru că nu vreți să știți prin câte am trecut la începuturile mele în București. A fost greu, dar am reușit să răzbesc și să-mi croiesc propriul drum. Viața mea de până acum poate fi un subiect de scenariu de film de Bollywood. E, oarecum, scenariul clasic cu băiatul care e încercat la greu, dar care primește ceva de la cineva și reușește să răzbată. Stand-up comedy este propulsia mea în carieră și forma mea de autoterapie”, a spus acesta pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies