Home Stiri mondene Mihai Bobonete vorbește despre drumul spre succes

Mihai Bobonete vorbește despre drumul spre succes

de Clara

Mihai Bobonete a acordat un interviu celor de viva.ro și a spus cât de greu a fost să aibă succesul pe care îl are astăzi. Actorul a mărturisit că în spate este foarte multă muncă, iar succesul Las Fierbinți îl afectează.

„Celor care cred că celebritatea m-a lovit peste noapte le spun doar că sunt în direcția opusă a adevărului, pentru că nu vreți să știți prin câte am trecut la începuturile mele în București. A fost greu, dar am reușit să răzbesc și să-mi croiesc propriul drum. Viața mea de până acum poate fi un subiect de scenariu de film de Bollywood. E, oarecum, scenariul clasic cu băiatul care e încercat la greu, dar care primește ceva de la cineva și reușește să răzbată. Stand-up comedy este propulsia mea în carieră și forma mea de autoterapie”, a spus acesta pentru cei de la viva.ro.

„Nu a fost niciun casting. Serialul a pornit de la poveștile noastre de pe la țară. Mai târziu, se pune carnea pe personajele de astăzi și, cu ajutorul lui Mimi Brănescu, devenim ceea ce suntem acum. De altfel, și încrederea pe care Dragoș Buliga (producătorul și regizorul serialului) a investit-o în noi, în ăștia zece ani de filmări, a fost la fel, un stâlp de rezistență a ceea ce este azi «Las Fierbinți».

Cam opt luni pe an, de la 5.45 la 20.00, fix cum ați citit. Cam 30.000 de pagini de text învățate în zece ani de filmări, cam niște păr alb la toată lumea și câteva zeci de insomnii sau stări de anxietate și depresie, dar, în rest, bine… vorba lui Cuzin: duc piciorul târâș, mă înjunghie puțin pe la spate, am măselele puțin cariate, dar nu-i nimic… A, și îmi țiuie urechile la 6 fix, în fiecare zi, și nu mai văd nici de aproape și nici de la distanță, dar, în rest, sunt bine”, a spus Bobonete pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies