Home Stiri mondene Mihai Găinușă a pierdut milioanele de lei pe care le avea în conturi

Mihai Găinușă a pierdut milioanele de lei pe care le avea în conturi

de Buinoschi Andreea

Mihai Găinușă și Șerban Huidu au format, pentru mulți ani, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de prezentatori din lumea mondenă. Aceștia au făcut istorie în emisiunea Cronica Cârcotașilor, fiind și foarte buni prieteni, nu doar colegi. Cu toate acestea, o ceartă pe care au avut-o a pus punct prieteniei dintre ei.

În anul 2014, când cei doi s-au certat, Huidu s-a confruntat cu probleme financiare. Firma sa, „Hodoronc Tronc Production”, a ajuns să aibă venituri de doar 2,2 milioane de lei, în condițiile în care, atunci când era prieten cu Găinușă, cifra de afaceri era de 5,5 milioane de lei.

Cu toate acestea, în ultimii șase ani, cifra de afaceri a firmei lui Huidu a ajuns la peste 13,5 milioane de lei, iar profitul net a fost de 400.000 de lei. La ultimul bilanț, efectuat în anul 2019, firma lui Huidu avea opt angajați, dar și o datorie ce se ridica la peste un milion de lei.

Situația lui Găinușă a fost cea mai tragică. Firma sa, „Trosc Pleosc Production”, a fost închisă în anul 2016. La vremea respectivă, cifra de afaceri a fost de 13.400 de lei, iar profitul a fost de doar 195.000 de lei. Problemele financiare au fost cauza ruperii prieteniei, deoarece, până să recurgă la această decizie, firma lui Găinușă se bucura de venituri de peste un milion de lei în fiecare an.

„Mulțumesc, Șerban, că ai crezut în valoarea mea. Nu-ți mulțumesc pentru că ai distrus ceea ce am construit împreună. Și ți-ai asumat integral meritele. Nu mă deranjează toate mesajele tale, deoarece nu mă mai interesează trecutul. Am făcut radio și televiziune și înainte de «Cronică», fac și după. N-o să fac niciodată compromisul de a scrie vulgarități, numai ca să câștig un public pe care n-o să-l respect”, a fost mesajul lui Găinușă, confom wowbiz.ro, după ce s-au certat…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies