Home Stiri mondene Mihai Mitoșeru și Noemi, din nou împreună

Mihai Mitoșeru și Noemi, din nou împreună

de Buinoschi Andreea

Noemi și Mihai Mitoșeru se alătură și ei vedetelor care divorțează anul acesta. Bărbatul a făcut lumină în ceea ce privește zvonurile conform cărora cei doi s-ar împăca, spunând că între ei nu mai este nimic și, implicit, nu mai există cale de întoarcere.

Cei doi au decis să ia masa în oraș, deși sunt în plin proces de divorț. Mai mult decât atât, bărbatul chiar a imortalizat momentul, semnă că între ei lucrurile stau foarte bine și, dacă divorțează, asta nu înseamnă cu nu pot conviețui. Fanii au sperat că cei doi foști soți se vor împăca, dar acest lucru a fost infirmat chiar de bărbat.

Acesta a precizat faptul că Misha, cățelușa lor, este la veterinar, iar acesta este motivul pentru care au fost văzuți împreună. „Nu ne-am împăcat, am venit sa ne treacă emoțiile cât timp prietenul o sterilizează pe Misha”, a scris Mitoșeru pe contul său de Facebook.

Mihai Mitoșeru a devenit cunoscut atunci când a început să lucreze în televiziune. În cadrul unui interviu acordat pentru apropotv.ro, vedeta a dat mai multe detalii despre acest lucru, dar și despre viața personală. „Începuturile au fost senzaționale, pentru că eu am terminat actoria în vara anului 1998 și în toamnă mi s-a propus să prezint o emisiune care, ulterior, a avut cea mai mare audiență la vremea aceea. Adică am intrat direct în Prime Time la o televiziune foarte mare din România, imediat după ce am absolvit facultatea. Am învățat o nouă meserie, practic. Eu eram actor și am învățat cum e să fii prezentator”, a spus Mihai.

De asemenea, Mitoșeru a mai precizat și modul în care reușește să treacă peste probleme: „Am învățat să mă bucur din orice și devin chiar fericit când trăiesc niște momente poate nu chiar atât de importante pentru alții, dar care mie îmi bucură sufletul. Spre exemplu, să petrec timp alături de familia mea, alături de prieteni, să stau pur și simplu de vorbă cu persoane dragi, fără un motiv anume, mă bucură foarte tare”…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies