Home Stiri mondene Mihai Morar, despre plecarea din televiziune: „Faci lucruri pe care nu ți le dorești să le faci”

Mihai Morar, despre plecarea din televiziune: „Faci lucruri pe care nu ți le dorești să le faci”

de Clara

Mihai Morar a renunţat în urmă cu ceva timp la a mai prezenta emisiuni televizate şi, acum, a spus care este motivul pentru care a ales acest lucru, dar şi care au fost stările prin care a trecut când a părăsit platoul emisiunii.

„A fost un context pandemic. S-a luat decizia să avem o lună pauză, după lockdown. În momentul în care am ieșit din platou, eu am știut că nu o să mai calc niciodată acolo.

A fost un sentiment de eliberare, faci lucruri pe care nu ți le dorești să le faci. Mă durea cel mai tare că nu mai era relevant. Ultimul lucru important pe care l-am făcut la TV a fost interviul cu Fulgy”, a mărturisit Mihai Morar, conform cancan.ro.

„Absolut deloc! Și am spus-o în toate interviurile, inclusiv când făceam emisiune, că televiziunea nu este una dintre plăcerile vieții mele. Întotdeauna am văzut televiziunea ca pe o amantă, radioul rămâne, întotdeauna, sufletul meu. Am făcut televiziune dintr-un accident, nu mă văd om de televiziune și nu vreau să mă vadă lumea așa. Cu siguranță o să mai fac televiziune și o să mă întorc în televiziune, dar nu asta este miza.

Nu văd televiziunea timpurilor noastre, pentru că nu mă uit, efectiv nu am timp. Ar fi fost culmea ca, în pauza asta de TV, să mă uit la TV. Am preferat să văd diferența între primul an din viața fetelor, al gemenelor, când plecam dimineața la 7 de-acasă și mă întorceam seara, la 22.00 și le vedeam în weekend, treze, de cele mai multe ori, și primul an din viața Rouăi. Deci, am folosit timpul ăsta nu ca să mă uit la televizor și ca să devin critic de televizor sau ca să mă panichez la TV la știri, ci ca să fiu tată pentru fetele mele”, a spus acesta în urmă cu aproximativ un an, pentru cei de la ciao.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies