Home Stiri mondene Mihai Morar, mărturisiri despre viața de tată

Mihai Morar, mărturisiri despre viața de tată

de negriuelena

Mihai Morar și soția sa sunt în culmea fericirii pentru că așteaptă cel de-al treilea copil. Recent, acesta a oferit interviuri pentru Antena Stars, în care a vorbit despre ce înseamnă să fii tată.

De când este părinte, acesta a făcut schimbări importante în viața lui și a dat detalii în legătură cu acestea în cadrul emisiunii Star Matinal.

„Cred că este prima ieşire de când am aflat că sunt tătic. Habar nu am de ce am ieşit. Obișnuiam acum câţiva ani să ies cam o dată pe lună, dar recunosc că e prima oară anul acesta când ies, mai ales că e aproape de casă, doar am trecut strada ca să-mi salut prietenii”, a  spus Mihai Morar.

Acesta a vorbit și în emisiunea Răi, da’ buni, unde a vorbit despre între felul cum s-a simțit când a devenit tată pentru prima oară, în urmă cu mai bine de zece ani, dar și cum este acum această experiență pentru el, având în vedere că așteaptă al treilea copil.

„E o experienţă pe care am mai trăit-o în urmă cu zece ani şi jumătate. Aveam sub 30 de ani atunci şi nu înțelegeam ce mi se întâmplă în momentul în care am aflat că o să fiu tată. Totul parcă a trecut pe repede înainte. Totul s-a transformat foarte repede, fetele au crescut şi iată că sunt aproape; de fapt, sunt foarte, foarte mari… nu mai pot să le spun copii.

Cred că a venit şi la mine maturizarea şi să fii tată la vârsta asta e cu totul altceva, decât să fii tată la 20 şi ceva de ani. E mult mai mult stres, decât a fost acum zece ani şi mă simt, în sfârşit, responsabil. Nu ştiu dacă e mai bine sau nu, eu cred că noi nu devenim părinţi, ci copiii ne fac părinţi. Nu noi facem copii, copiii ne fac pe noi”, a declarat Mihai Morar…

„La prima sarcină a Gabrielei, eu am realizat că sunt tată şi că e un membru în familie, de fapt, doi, am realizat cam după un an. Atunci mi-am dat seama că suntem o familie, că fetele simt mirosul meu, îmi aud vocea, o recunosc. Cred că responsabilitatea numărul unu este a mamei şi legătura biologică este a mamei cu copilul şi după aceea urmăm noi, eu , fetele, chiar şi Olaf (n.r.: câinele familiei)”, a adăugat acesta.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies