Home Stiri mondene Mihai Petre recunoaște de ce a plecat de la PRO TV

Mihai Petre recunoaște de ce a plecat de la PRO TV

de Buinoschi Andreea

Mihai Petre a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat că va pleca de la masa juriului. După ce s-au făcut multe speculații legate de acest subiect, acum, coregraful a elucidat misterul și a spus care este adevăratul motiv pentru care nu a mai vrut să facă parte din acest proiect.

„Mă ocup de copii și de școala de dans, așa arată viața mea de zi. Am discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni, iar vineri (n. r. – 9 octombrie) s-a comunicat. O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare.

Dar n-a fost sigur… Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu. S-au redeschis sălile de la 1 iunie. La noi, având de-a face cu sportivi de performanță, ne supunem ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății. Și putem să activăm, avem condiții să mergem la sală, dar trebuie să respectam regulile de distanțare și igienă.

Din păcate, competițiile de dans s-au anulat din cauza pandemiei, iar organizarea multor evenimente e din nou pe muchie de cuțit. Chiar în weekendul asta s-a încercat organizarea Cupei României, eram invitat acolo să arbitrez însă, având în vedere evoluția îmbolnăvirilor cu Covid în ultimile zile, am primit mesaj că s-a anulat. Deși organizarea presupunea testarea tuturor participanților, era fără public. Se dorea revenirea la o normalitate, așa cum o înțelegem astăzi. Nu sunt în măsură să spun eu asta. Publicul decide, am și eu fanii mei. Rămâne să vedem ce va fi, sunt și eu curios să văd. Voi urmări cu drag emisiunea asta, pentru că este un format pe sufletul meu. Și formatul în sine, și echipa, și stația, îmi sunt dragi. Am rămas prieten cu toți din echipă”, a declarat Mihai Petre…

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies