Home Stiri mondene Miki de la „MPFM”, declarații șocante despre Mihai, în urma despărțirii: „Am primit mesaje de amenințare”

Miki de la „MPFM”, declarații șocante despre Mihai, în urma despărțirii: „Am primit mesaje de amenințare”

de negriuelena

După ce foștii concurenți ai emisiunii Mireasă pentru fiul meu, Mihaela, cunoscută drept Miki, și Mihai s-au despărțit, iar vestea separării i-a șocat pe fani, aceasta a acordat un interviu pentru spynews.ro în care a dorit să dezmintă cele spuse de Mihai și să dezvăluie motivele reale care au dus la separare, iar declarațiile ei sunt absolut șocante.

Miki susține că Mihai a mințit în legătură cu tot ce a spus; aceasta a adus acuzații grave la adresa lui, spunând că a dat-o afară din casă, i-a adus amenințări și ar fi avut relații cu alte femei cât timp a avut o relație cu ea.

„Eu și Mihai nu ne-am despărțit din motivele spuse de el. Am decis să venim amândoi în Anglia să muncim, pentru a strânge bani să ne putem permite cumpăra ce avem nevoie (mașină, apartament). Între timp, el a fost cel care s-a schimbat.

A început să joace la pariuri sportive. Din cauză că pierdea biletele respective era foarte nervos și supărat, nu vorbea cu mine câte două, trei zile. Ne-am despărțit acum două luni. Într-o zi, el fiind foarte nervos, mi-a zis să îmi iau bagajul să plec din casă, că oricum o să vină fratele lui din România și o să mă dea afară.

Am rămas singură în stradă, într-o țară străină unde nu cunoșteam pe nimeni. Am sunat o colegă de la muncă și a venit ea și m-a luat la ea. A doua zi am plecat in România. De atunci până in ziua de azi el tot a încercat să mă caute să ne împăcăm. Am primit multe mesaje de amenințare din partea lui, inclusiv că o să o omoare pe femeia care m-a luat din stradă. I-a spus că trebuia să mă lase acolo că el a vrut să îmi arate că nu am unde să ma duc”, a declarat Miki.

Frumoasa brunetă a oferit explicații și în legătură cu operațiile estetice.

„În primul rând, nu el mi-a dat bani să îmi pun acid hialuronic în buze, am făcut asta când eram certați și el era în România. Și că aș vrea să îmi pun silicoane nu înțeleg ce este atât de grav, pentru că este o necesitate pentru mine, nu o ambiție.

Când m-am întors din țară, el deja vorbea cu foarte multe femei, dar în același timp îmi spunea și mie că a greșit și că vrea să ne împăcăm. Am primit multe mesaje de la diferite fete că le caută și le dispera cu mesaje, inclusiv că mă vorbește pe mine foarte urât.  Eu tot ce am spus pot dovedi, am foarte multe mesaje și poze. În schimb tot ce a spus el sunt numai minciuni”, a adăugat aceasta.

Miki a vorbit și despre faptul că își dorește să grăbească procedurile pentru divorțul de Mihai…

„Eu am venit în România pentru că nu mai suportam să stau la același loc de muncă cu el. Nu puteam să muncesc pentru că tot venea la mine și vorbea urât mă jignea. În schimb, el umblă cu femei la muncă. O să încerc să rezolv cât mai repede cu divorțul”, a mai declarat Miki.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies