Home Stiri mondene Mircea Badea a plecat în vacanță pe tărâmul miliardarilor

Mircea Badea a plecat în vacanță pe tărâmul miliardarilor

de Buinoschi Andreea

Mircea Badea le-a călcat pe urme vedetelor cu chef de plimbare și a plecat direct pe plajă. Nu a mers în Maldive sau Zanzibar, ci s-a deplasat în Dubai, de unde le-a arătat și fanilor cum se distrează.

Alături de copilul său, prezentatorul se bucură de câteva zile libere și de soarele arzător din Dubai. Deși nu a ales o destinație la fel de luxoasă ca Bianca Drăgușanu, Adela Popescu, Delia, Inna sau Ilinca Vandici, vedeta de la Antenă a decis să plece tot la mare, unde se simte cel mai bine.

În urmă cu ceva timp, Mircea Badea a oferit un interviu pentru evz.ro și a spus că nu este atât de vesel pe cât pare. De fapt, nivelul de stres și oboseală este atât de mare, încât singura evadare ar fi mutarea în altă parte.

„Sunt exagerat, exagerat, dar nepermis de prost. Eu vă spun verdictul meu personal pentru mine. Eu mă mir, chiar mă mir că mai sunt în viață la câte prostii am făcut în această viață, câte tâmpenii, Doamne! Eu n-am cunoscut foarte mulți oameni mai proști ca mine.

Prost pentru că, de nepermis de multe ori, am evaluat greșit lucruri, situații, oameni, pe mine însămi. Foarte, foarte multe situații în care am evaluat catastrofal. Ori asta nu poate fi o întâmplare. Adică, bun, se poate întâmpla, dar la mine este, pur și simplu, vorba de performanță. Dar eu o spun relaxat. Sunt împăcat cumva cu… da, asta e. Ce să fac? Atâta am putut.

Nu v-am zis c-aș pleca într-o altă galaxie? Gata… am încheiat treaba aici, sănătate, vă pupă tata… Dar mă uit la ăla mic (fiul său, Vlăduț – n.r.) și el e «Hai, tati, halei-hap!»… și tati face «Hap!».

Un om terminat din multe puncte de vedere. Pur și simplu, terminat, terminat, și pata de cafea a dispărut, cum era în reclama aia. N-a mai rămas nimic. S-a râcâit până când s-a râcâit. Nimic, zero. Sunt, din multe puncte de vedere, complet, complet distrus și epuizat”, a spus acesta, pentru evz.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies