Home Stiri mondene Mircea Badea i-a luat la rost pe Cabral și pe Mihai Bobonete

Mircea Badea i-a luat la rost pe Cabral și pe Mihai Bobonete

de Clara

Mircea Badea a făcut câteva declarații acide la adresa lui Cabral și a lui Mihai Bobonete, prin intermediul unei poezii pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook.

„Azi, cuvântul genial/ Are conținut banal/ Orice prost închipuit/ Tatuat și decrepit/ Râgâie analfabet/ La alți proști pe internet/ Imediat le pune placa/ Aia cool, cu c**a maca/ Face glume cu a**l/ Ha, ha, ha, e genial/ Este apreciat de tute/ Neuronul care pute/ Nu-i problemă, nu-i nimica/ Să scrii «miau» precum pisica/ Important e să zici «c**»/ Genial vei fi, ți-o jur/ Cu micutzu’, cu pr***tzu’/ Cu podcastu’ faci bănutzu’/ Poți să fumezi și trabuc/ După ce te zgârmi de-un muc/ Te mai freci pe burdihan/ Și ești genial un an/ Faci un show cu artificii/ Pe mai multe orificii/ Inclusiv pe cel bucal/ Un, doi, trei și… genial!!!!!”, a scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu ceva timp, Mircea Badea a povestit cum a fost arestat în Marea Britanie din cauza unei neînțelegeri. „Mie mi-au luat ADN-ul la un moment dat. Vă spun, așa, pe scurt: pe mine m-au arestat odată în Anglia. Nu am povestit niciodată asta, nu e nimic teribil. A venit SWAT Team să mă aresteze și, în vreo 12 ore, s-a lămurit situația și cu aceeași mașină m-au dus înapoi în aeroport.

După interogatoriu, mi-au luat ADN-ul și a venit un cetățean cu trusă specială. Îți bagă pe interiorul obrazului un fel de periuță cu care te râcâie un pic. Adică nu se ia așa, pur și simplu. Nu, tăticule! Deschizi gura și, pe interiorul obrazului, îți ia cu o periuță aspră.

Ca să nu fie teorii ale conspirației: a fost o «greșeală de eroare» toată treaba din Anglia, dar s-a întâmplat dintr-o eroare la care eu am avut o contribuție semnificativă. E spectaculos în sine, dar neimportant…

După aia, de câte ori mă duceam la Londra, chit că era escală în Londra, pentru că mergeam în SUA sau mă întorceam din SUA, toți din delegația în care eram râdeau că ziceau că iar ajung la pașapoarte…”, a spus acesta, conform celor de la playtech.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies