Home Stiri mondene Mircea Badea, primele declarații despre cazul fetei de 13 ani bătută de colegi

Mircea Badea, primele declarații despre cazul fetei de 13 ani bătută de colegi

de Clara

După ce în urmă cu câteva zile a început să circule în mediul online un filmuleţ în care o tânără este agresată fizic de alte fete, Mircea Badea a luat atitudine şi a vorbit despre acest lucru, folosind cuvinte extrem de tăioase.

„Avocatul familiei descreieratei de 14 ani, pentru că niciun om normal indiferent de vârstă nu are cum să facă așa ceva, are niște probleme psihice grave și ar trebui investigată medical, îmi transmite că familia aceasta de bizari, ca să nu le spun altfel, se simte amenințată de ce am postat eu pe Facebook. Asta e o veste bună. E bine că se simte amenințată, e un gest de normalitate.

Cât voi mai viețui pe această planetă, voi încerca să fac mult rău familiei scelerate care a produs javra aia și, desigur, javrei. Draica îi cheamă, sunt din Târgu-Jiu. Taică-său e maistru la Rovinari, maică-sa e asistentă medicală. Nu vor mai fi. Mă ocup. Nu nu aștept după rahații de «oameni ai legii», magistrați sau nu, doar niște sugători la «serei» și la clanuri interlope. Cred că, moral, părinții javrei, împreună cu javra, merită pedeapsa cu moartea. Sigur că așa ceva, în lumea civilizată, se mai poate întâmpla doar în Texas. Dar eu vă promit ceva: cât voi mai viețui pe această planetă, voi încerca să fac mult rău familiei scelerate care a produs javra aia și, desigur, javrei”, a declarat jurnalistul, conform celor de la Antena 3.

„Văzând declarațiile tatălui după ce a făcut fata, îți dai seama, de fapt, e o mare problemă acolo. La noi, în România, s-au internat cu forța oameni care nu au avut altă culpă decât că sunt bolnavi de COVID și au fost internați cu forța, deși erau oameni de bună credință care s-ar fi dus acasă la ei și s-ar fi izolat. Văd că pe făptura asta de 14 ani grav dereglată și pe familia ei n-o bagă nimeni în Spitalul de Psihiatrie, acolo unde îi este locul, pentru a fi examinată, pentru că e clar că are o problemă gravă ea, și văzând declarațiile tatălui și familia ei. Dacă tot s-au internat cu forța oameni de COVID, trebuie internați cu forța și ăștia care fac astfel de lucruri, după părerea mea, mult mai grave decât COVID”, a continuat acesta…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies