Home Stiri mondene Mircea Badea, reacție ironică la adresa lui Iulian Bulai

Mircea Badea, reacție ironică la adresa lui Iulian Bulai

de Buinoschi Andreea

Mircea Badea l-a luat la zor pe Iulian Bulai, după ce a acesta, cu ocazia zilei de naștere a lui Mihai Eminescu, a făcut o postare în care, mai în glumă, mai în serios, a spus că marele poet ar fi fost USR-ist. Mircea  pBadea a reacționat imediat, printr-o ironie mai subtilă.

„Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi:
– ar fi semnat pentru ”Fără penali în funcţii publice”;
– ar fi eliminat pensiile speciale.
– ar fi desfiinţat inspectoratele şcolare, pe care le ştia bine”, a fost postarea de pe Facebook a lui Iulian Bulai.

„Ai noștri tineri la Paris învață
La gât cravatei cum se leagă nodul,
Ș-apoi ni vin de fericesc norodul
Cu chipul lor isteț de oaie creață”, a fost reacția lui Mircea Badea.

În urmă cu mai mult timp, Mircea Badea a declarat că știe că spune și face multe lucruri pentru care lumea îl consideră prost, dar și despre ceea ce i-ar plăcea să facă acum.

„Sunt exagerat, exagerat, dar nepermis de prost. Eu vă spun verdictul meu personal pentru mine. Eu mă mir, chiar mă mir că mai sunt în viață la câte prostii am făcut în această viață, câte tâmpenii, Doamne! Eu n-am cunoscut foarte mulți oameni mai proști ca mine.

Prost pentru că, de nepermis de multe ori, am evaluat greșit lucruri, situații, oameni, pe mine. Foarte, foarte multe situații în care am evaluat catastrofal. Ori asta nu poate fi o întâmplare. Adică, bun, se poate întâmpla, dar la mine este, pur și simplu, vorba de performanță. Dar eu o spun relaxat. Sunt împăcat cumva cu… da, asta e. Ce să fac? Atâta am putut.

Mi-ar plăcea să ies dracu` la pensie, să stau într-o pădure și să nu mai văd oameni. Nu v-am zis c-aș pleca într-o altă galaxie? Gata…, am încheiat treaba aici, sănătate, vă pupă tata… Dar mă uit la ăla mic (fiul său, Vlăduț, n.e.) și el e <hai, tati, halei-hap>… și tati face hap”, a spus prezentatorul, conform celor de la evz.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..