Home Stiri mondene Mircea Badea, remarci cu privire la melodia Loredanei Groza

Mircea Badea, remarci cu privire la melodia Loredanei Groza

de Clara

Loredana Groza a scos o nouă melodie, alături de unii dintre cei mai mari maneliști din România. Mircea Badea nu s-a putut abține și a făcut câteva comentarii cu privire la melodia care a luat cu asalt internetul.

„Împreună cu domnul Radu Tudor, aseară, am mai văzut niște aspecte care pot scăpa unui ochi neavizat, cum ar fi, de exemplu, domnul acela musculos, ca domnul Iohannis la vaccin – nu pot totuși să nu fac această comparație, deși mi-am propus să nu o mai fac. Pe domnul acela musculos cred că îl cheamă ca pe un parfum: Jador.

Dânsul este dezbrăcat, e la bustul gol, și se uită în patru oglinzi mici. Ai observat asta? Nu se uită într-o oglindă mare. Putem vorbi și despre numerologie, sună-l pe domnul Voropchievici. Nu știu ce înseamnă cifra 4, dar cred că am înțeles de ce nu era o oglindă mare. Pentru că acolo clar a fost cineva care s-a gândit «Băi, nu-i punem o oglindă mare lu’ omul ăsta! Îi punem mai multe oglinzi mici, ca să zic așa».

Întrebare: de ce? Uite, când apare dânsul la bustul gol și se uită în oglinzi mici. (…) Domnule, patru oglinzi mici, de ce?  Pentru că fiecare reflectă câte un aspect dintr-o personalitate complexă. Înțelegi? Așa, o oglindă mare, se uită omul frontal în ea: «Uite-mă pe mine». Patru oglinzi mici: aspecte, complexitate, ați înțeles?”, a spus Mircea Badea, potrivit celor de la cancan.ro.

„Muzica este iubire! Muzica este #Fericire!

Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă… de fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical.

Am fost primul artist din România care a făcut crossover cu hip hop, muzică lăutărească, folclor, gypsy music, electro, trap… reușind să scot din underground în atenția marelui public artiști și stiluri muzicale diferite. De fiecare dată mă implic total, cu pasiune, în orice proiect. Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt ca o regină”, a scris Loredana pe Facebook…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies