Home Stiri mondene Mircea Badea vorbește despre vaccinul anti COVID-19

Mircea Badea vorbește despre vaccinul anti COVID-19

de Clara

Mircea Badea le-a spus telespectatorilor că s-a vaccinat, ca, mai târziu, să spună că nimic nu este adevărat. Ulterior, prezentatorul a comentat și știrile legate de virus care apar la televizor, considerându-le obositoare.

„Eu vreau să vă spun că astăzi m-am vaccinat. Nu mă doare gura să spun că m-am vaccinat… Nu mai pot cu asta cu vaccinul, e ca și cum am vorbi despre extratereștri, doar că extratereștrii sunt un subiect mișto. Când vorbim despre vaccin, gata, hai să-l facem. Unde? «Păi nu acum». Am înnebunit, deci nu avem vaccin? «Nu!». Păi și atunci despre ce vorbim? Hai să vorbim când o să-l avem.

Acum toți suntem antivacciniști pentru că nu ne putem vaccina. Deci, nu mai pot cu asta cu vaccinul. Dar riști, îți faci vaccinul, dar stai puțin… Da, hai! Hai să-l facem acum! Putem? Nu! Atunci ce vorbim?

Râde lumea, nu o să vaccineze ăștia pe nimeni. Nu sunt în stare să testeze, o să fie în stare să vaccineze? Hai să ne relaxăm! Deci toată discuția despre vaccin rămâne o discuție. Practica ne omoară. De asta vreau să spun… eu m-am vaccinat, gata! Next!”, a spus prezentatorul, explicând că, de fapt, nu este nimic adevărat și că nu s-a vaccinat.

Mai mult decât atât, omul de televiziune s-a arătat extrem de revoltat din cauza unor știri legate de virus care, din punctul său de vedere, apar mult prea des la televizor.

„Nu există zi în această țară în care să nu citim o știre de genul: «O femeie, confirmată cu SARS-CoV-2, a fugit din spitalul în care era internată». Oamenii nu sunt prizonieri, ei nu sunt arestați pentru că sunt infectați. Ea nu a fugit, a plecat!

Deci, noi suntem în paradigma în care miorlăim de dimineața până seara nu mai e loc în spitale și totuși în continuare se bagă oameni cu forța în spitale. Așa ceva este insuportabil! Eu găsesc situația în sine a fi absolut insuportabilă. (…) Mă scoate din minți, pur și simplu! Dacă e ceva ce mă scoate din minți, uite, asta este!”, a mai declarat acesta în propria emisiune…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies