Home Stiri mondene Mircea Radu a spus ce face, de când s-a retras din lumina reflectoarelor

Mircea Radu a spus ce face, de când s-a retras din lumina reflectoarelor

de Clara
  • Mircea Radu a renunțat la televiziune și s-a mutat în Piatra Neamț.
  • Acesta a povestit care sunt activitățile pe care le face la noua lui locuință.
  • Fostul om de televiziune a spus dacă îi lipsește sau nu televiziunea.

După ce s-a remarcat în lumea televiziunii, Mircea Radu a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Acesta s-a mutat din București la Piatra Neamț, într-o zonă foarte liniștită în care se bucură de lucrurile pe care a reușit să le construiască până acum, dar și de ceea ce face în prezent.

Acesta susține că și-a găsit noi pasiuni pe care nu putea să le facă la București și se bucură din plin de momentele de liniște de care are parte în prezent.

Cu ce se ocupă Mircea Radu?

„E prea mult spus grădinar priceput, aşa cum m-aţi alintat deja. După mine, e doar un prim pas. Nu cred că va fi o carieră, dar pot să vă asigur că am de gând să încerc să fac treaba asta cât mai bine posibil. Însă, dincolo de glumă, mai trebuie să treacă destule anotimpuri până când Mircea Radu va căpăta ceva experiență în acest domeniu.

Avem destul de aproape de casă o pepinieră grozavă. Şi, pe negândite, m-am trezit că am în grădină pui de meri, peri, gutui, ba, mai nou, şi vreo doi copăcei de cireş. Pe ultimul l-am plantat zilele trecute. Dar asta nu înseamnă mare lucru. Pot spune că am experienţă în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu şi în grădinărit. Aici mai am multe taine de desluşit.

Sper să mă credeţi când vă voi spune că nu duc dorul televiziunii. Fiindcă nu m-am separat total de una dintre pasiunile mele. Nu sunt genul pretenţios, aşa că mi-am exercitat foarte bine meseria în ultimele luni şi online, aproape exclusiv. Am oferit unor persoane juridice sfaturi privind imaginea lor publică şi cred că şi în anii ce vor veni voi continua să fac asta!”, a spus Mircea Radu, conform celor de la impact.ro.

Fostul prezentator a spus din ce câștigă bani

Chiar dacă a renunțat la televiziune și la emisiunile care l-au consacrat, Mircea Radu a spus ce face în prezent, pentru a-și câștiga banii.

„Nu sunt genul pretențios, așa că mi-am exercitat foarte bine meseria în ultimele luni și online, aproape exclusiv. Am oferit unor persoane juridice sfaturi privind imaginea lor publică și cred că și în anii ce vor veni voi continua să fac asta!”, a spus Mircea Radu.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies